ako casto chodia externisti do skoly? kazdy piatok sobotu alebo nie kazdy? lebo sa v tych rozvrhoch nevyznam, tak nvm co si o tom mysliet,kedze uvazujem o rpestupe z denneho na externe
raz za mesiac? nie nie, možno tak každý druhý týždeň, ak to máš celé soboty... hento poobedné, čo vychytal kamarát, mal tiež buď tak, alebo dokonca aj každý týždeň už presne neviem
ako kde, napr, teta chodí každú sobotu od rána až do neskorších poobedných hodín, aj piatky tuším navečer a skúšok na externom majú dvojnásobne ako na dennom štúdiu
@milagross Záleží to samozrejme od školy, aký ti dajú rozvrh. Ja som chodil piatok sobotu cca každý druhý týždeň. A občas som musel ísť na skúšku aj inokedy ako piatok alebo sobotu, ale to len výnimočne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
napr. externý manažment na uk vychytal tento rok pekne 3x cez pracovný týždeň v podvečerných hodinách...
síce to tak väčšinou býva tie piatky a soboty, no tak ale... náhoda je sviňa
priateľ chodí každú sobotu, len im zvyknú drbnúť skúšku cez týždeň
raz za mesiac? nie nie, možno tak každý druhý týždeň, ak to máš celé soboty... hento poobedné, čo vychytal kamarát, mal tiež buď tak, alebo dokonca aj každý týždeň už presne neviem
ale tak záleží asi od školy a náročnosti odboru.
no šak moje denné vyzeralo podobne ako jeho externé...
700 je ešte dosť v pohode cena... niekde máš dvojnásobok za denné po prekročení štandardnej dĺžky štúdia......