prosím, je tu niekto kto študoval alebo študuje externe niekde v Česku? ja som chcela ísť takto študovať do Brna s tým, že pracovať ostanem na Slovensku ale včera mi kamarátka povedala, že tak by som musela platiť za seba odvody aj tu aj tam.
je to uplna hlupost, po prve uz len to ze v cesku je externe studium bezplatne ti usetri milion penazi, v cr platit nebudes vobec nic, odvody budes platit na slovensku (ak vobec ale asi hej).. a ked hovoris ze pracujes tak neni co riesit.
ja si davam prave prihlasky na mgr na externe na MU.. bc tu studujem teraz ale denne normalne.. a viem ze jedine co tak do 8 dni po statniciach pojdem na slovensky urad prace sa hlasit, tuto nebudem nic riesit ani ked ma prijmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ja si davam prave prihlasky na mgr na externe na MU.. bc tu studujem teraz ale denne normalne.. a viem ze jedine co tak do 8 dni po statniciach pojdem na slovensky urad prace sa hlasit, tuto nebudem nic riesit ani ked ma prijmu