... mám 2,5 palcový 640GB hárdisk... a niekedy mu zadrbkáva... začne pípať a blikať a po chvíli sa odpojí... z pc... aj keď je pripojený... a neviem čo s tým... jediné čo pomôže je keď vytiahnem USB a pripojím ho nanovo... ale to problém neodstraňuje....
preto uznavam interny ..terovka a ide ako po masle ...jedine vtedy sa neze sekne ale nereagu 2sekundy lebo nevikonava ziadnu cinnost a musi sa rozbehnut...ale potom uz v pohode ...kamo interny number one stale
ak je to dáky menej kvalitný tak byť tebou poobzerám sa radšej po novom a odzálohujem si s neho všetko čo ti treba s mojimi externými ani jeden problém nebol a to mám 3 a dosť často používané
Koľko otáčkový je? USB port máš aký? (1.0; 2.0; 3.0?)
Na chybe môže byť podla mňa:
1.) si ho nechtiac prisadol,pripučil,stlačil a teraz ma motorček "problémy" a zasekáva sa
2.) máš pomalý port (1.0) a vysokootáčkovy HDD ( 10 000) HDD sa snaží "Čo najskor pretlačiť info" ale nedarísa mu tak sa zohrieva,tepelne čidlo reaguje a vypína ho.
3.) rýchli port (3.0) pomalé otáčky HDD (4 800) Snažíš sa zneho "ťahať" rýchlo ale nejde to a taktiež sa prehrieva. tepelne čidlo reaguje a vypína. Ked je teplota na hrane vypne na sekundu,zapne,vypne (v sekundovych intervaloch) tebe sa zda ze seká, a potom ked sa zohreje viac vipína na dlchsie a tebe "zamrzne" aplikacia co je spustena z HDD. Ked ho odpojis,zapojis tak ho len "restartnes"
mne takto seká jeden HDD 5 400 otáčkový na 3.0 USB porte. ale na 2.0 som to nespozoroval. Ale prevazne to seká ked ide dlchsia aplikacia: film, hra. Fotky je uplne v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Na chybe môže byť podla mňa:
1.) si ho nechtiac prisadol,pripučil,stlačil a teraz ma motorček "problémy" a zasekáva sa
2.) máš pomalý port (1.0) a vysokootáčkovy HDD ( 10 000) HDD sa snaží "Čo najskor pretlačiť info" ale nedarísa mu tak sa zohrieva,tepelne čidlo reaguje a vypína ho.
3.) rýchli port (3.0) pomalé otáčky HDD (4 800) Snažíš sa zneho "ťahať" rýchlo ale nejde to a taktiež sa prehrieva. tepelne čidlo reaguje a vypína. Ked je teplota na hrane vypne na sekundu,zapne,vypne (v sekundovych intervaloch) tebe sa zda ze seká, a potom ked sa zohreje viac vipína na dlchsie a tebe "zamrzne" aplikacia co je spustena z HDD. Ked ho odpojis,zapojis tak ho len "restartnes"
mne takto seká jeden HDD 5 400 otáčkový na 3.0 USB porte. ale na 2.0 som to nespozoroval. Ale prevazne to seká ked ide dlchsia aplikacia: film, hra. Fotky je uplne v pohode
» www.interstore.sk/e-shop/index.ph...
a je to western digital ? lebo ked hej tak to je normalne tie sa kazia takto nejako.
western digital????????????????????????????? však to sú jedny z najspoľahlivejších