Mame wd, bol pokazeny od novoty, po vyse 2 rokoch odisiel, data su v prdeli bo su poskodene citacie a zapisovacie zariadenia, obnova suborov 1200€ oco tam ma vsetkx sukromne fotky starych rodinných známych a podobne. Mentalna hodnota nevycislitelna. Ale bral by som WD zas
@igorvigorv No momentalne mam Samsung uz okolo 6 rokov 2TB 5400 otackovy usb 2.0, mam ho skoro upplne plny a zivotnost harddiskov je priemerne 5 rokov, cize strata tych dat by ma doslova zabila... Ten, co chcem kupit, je WD 7200 otacok usb 3.0 4TB, ale rozmyslam tiez o samsungu
@77hanes77 Co myslis tym typ? No externy hdd, 7200 otacok, usb 3.0, 4TB
@domssy Soft nepotrebujem, ale pri tom prvom je najnizsia miera reklamacii, ale pri tom druhom je uvedeny pocet otacok 7200, co pri prvom nie je, co ma trochu zaskocilo, ked som ale pozeral cely popis toho hdd inde, pocet otacok je takisto 7200. Vazne neviem
@frez na reklamácie by som nespoliehala.. nikdy nevieš aký kúsok dostaneš do ruky môže byť vadný.. a nemusí obe majú 7200 ot./min len alza to tam nemá napísané.. obe majú aj USB 3.0.. jediný rozdiel je v softe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@77hanes77 Co myslis tym typ? No externy hdd, 7200 otacok, usb 3.0, 4TB
alebo
» www.alza.sk/western-digital...