moj naj je kimi...najlepsie bolo ked bol este v mclarene...vtedy proste mclaren a kimi boli moji favotity...teraz jee too iba kimi...
neemam nic proti ferarri, ale strieborna formula sa mi viacej paci ako cervena ...
@4 nudny sport ako pre koho ..ja si pri tom dokazem neuveritelne oddychnut(tak isto aj pri snoocer-y)...proste len lezim a pozeram co sa deje..ziaden stres ako pri hokeji, fotbale apod. ...
@1 škoda že nejazdi shummy ked som bol mali som to meno v kuse kecal..taky 3 ročny harant XD sjumachej XD mame to desi aj na paske ale myslim že hamilton vyhra
ale shumi je boch a ralfík nam už nejazdí nebol po odchode svojho brata zaujimavy asi šak ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Majster sveta by mohol byť Massa, keby to teraz nedodrbával ako v posledných VC :/ a pohár konštruktérov budem mať podla mňa BMW
neemam nic proti ferarri, ale strieborna formula sa mi viacej paci ako cervena ...
@4 nudny sport ako pre koho ..ja si pri tom dokazem neuveritelne oddychnut(tak isto aj pri snoocer-y)...proste len lezim a pozeram co sa deje..ziaden stres ako pri hokeji, fotbale apod. ...
ale shumi je boch a ralfík nam už nejazdí nebol po odchode svojho brata zaujimavy asi šak ?
ferrari neznasam, lebo su spriazneni s FIA, takze je to cele trapne.
no a schumiho berem ako najlepsieho pilota historie, aj ked som ho nemal zrovna v laske
dlho sem nesedel tak napato pri formuly, ale stalo to za to