už asi mesiac premýšľam nad tým, že odtiaľ vypadnem ale každý ma od toho odhovára že jak potom budeme spolu v kontakte a keď navrhnem skype alebo mail alebo face-to-face sú úplne zhrození
jezis ste uplne trapni!!..kazdy nato nadava, ale hlavna vec, ze by ste bez toho neprezili..boze no neviem co je na tom take strasne..mozes cez to skoro kazdeho kontaktovat a tak...a budete donekonecna traposit
chodim tam dost casto, vyhovuje mi to ze sa mozem s kazdym rychlo skontaktovat takto... aj ked, dost si davam pozor co pisem do komentarov aj statusov, lebo v priateloch mam aj take osoby, ktorym by sa urcite veci nepacili
a na druhej strane... su tam aj taki ludia, s ktorymi som mozno ani raz nepisala a aj bez toho viem s kym boli, co robili alebo budu robit, kto je s kym pohadany atd, niekedy su to take detaily ze az...
moj nazor na fb? podla mna je to dobra vec...osobne tam netravim vela casu...zapnem,pozriem ci nemam spravy,prip. ak sa nudim,tak scrolujem dole,ze co je nove(nemyslim zrovna,ze kto sa isiel vysrat a pod,ale zobrazuju sa mi tam rozne spravy ako ked si pozriete televizne noviny)...inac ho pouzivam iba cisto na kecanie...statusy nedavam skoro ziadne a do drbnutych skupin sa tiez nepridavam...dalsou vyhodou je,ze sa tam skor dozviem o hudobnych koncertoch a podobnych akciach tu na okoli...este jedna vec - ked som na nete,tak si ho nechavam zapnuty,keby niekto nahodou nieco odomna chcel.preco som to napisal? lebo poniektori si tu myslite,ze ked je niekto poldna online,tak je zavislak na FB...samozrejme,su aj taki,ale netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca
@peter_piper "som nadmieru spokojný, že som sa z fb odjebal..a keď vidím tých ľudí, ktorí svoj život točia len okolo fb, tak mi je zle..." co konkretne mas na mysli? poznam dost ludi,ktori sa odtial odhlasili a ked sme sa raz v krcme bavili o tom,tak ani jeden neuviedol rozumny dovod,preco tak spravil...btw,ak mas na mysli takych ludi,ktori tam maju milion fotiek a 50 statusov kazdy den,tak to tiez nie je zdrave,ale kolko tam takch je? nie moc vela...
Facebook už nemám pretože každá jeho "inovácia" od roku 2009 je len k horšiemu, písal som aj v iných diskusiách prečo nemať Facebook, mne osobne ani nechýba keď som si ho zrušil.
@onetouch Rozumny dovod? Uz netravim cas vysedavanim pred monitorom a scrollovanim obrazovky hore-dole, len tak z "nudy" kôli ludom, ktorych ani nepoznam.. To mi pripada dostatocne rozumne.. Ked chcem ist s niekym von.. mam telefon a je mi jedno, ze tato forma nieje zadarmo.. Je to predsalen osobnejsie.. Ale celkovo moj nazor suvisi s celkovou demenciou.. Dnes je v trende zdelovat vsetkym svojim znamym kolko hajzlaku clovek minie pri srani.. A mna uz to naozaj prestalo bavit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a tie nové správy neprijímajú fotky od starých
inac ja proti fb nemam nic ...tj : "neriesim" ..
a na druhej strane... su tam aj taki ludia, s ktorymi som mozno ani raz nepisala a aj bez toho viem s kym boli, co robili alebo budu robit, kto je s kym pohadany atd, niekedy su to take detaily ze az...
@peter_piper "som nadmieru spokojný, že som sa z fb odjebal..a keď vidím tých ľudí, ktorí svoj život točia len okolo fb, tak mi je zle..." co konkretne mas na mysli? poznam dost ludi,ktori sa odtial odhlasili a ked sme sa raz v krcme bavili o tom,tak ani jeden neuviedol rozumny dovod,preco tak spravil...btw,ak mas na mysli takych ludi,ktori tam maju milion fotiek a 50 statusov kazdy den,tak to tiez nie je zdrave,ale kolko tam takch je? nie moc vela...