Mam mensi problemik. V mobile mam aplikaciu eBuddy je to vlastne aj facebook chat. Vsetko islo ako ma az teraz mi stale ked sa chcem prihlasit vypisje ze "odpojene" akoze moj ucet... Inak sa mi ide normalne cez pc prihlasit aj cez mobil, len ten chat stra
hmm... v tomto sa velmi nevyznam ale ja idem na fb cez mobil cez inetrnet...cez operu alebo skyfire a ide to... mam aj fb aplikaciu ale to je hovadina...
pouzivas dobry login? videl som klienty,ktore nevyzaduju na prihlasenie standardnu emailovu adresu,ale len login v podobe: facebook.com/meno.priezvisko
ja pouzivam nimbuzz...genialna aplikacia ktora spaja facebook skype a inych IM klientov do jedneho...a je dostupna aj na windows mobile a aj na symbian
ahojte, prosim poradte mi. ja som si do mobilu samsungF480 stiahla palringo ktore mi nechce fungovat, lebo sa nemôzem prihlasit a tiez som skusila nimbuzz a to sa mi len stiahlo a vypisuje mi to ze spojenie zlyhalo. neviete nahodu co mam s tym robit alebo popripade iny chat ktorym by som mohla chatovat na fb. Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov