Potrebujem surne pomoc - neviete, ci sa da na FB nejako nastaviť, aby mi chodili upozornenia na chybne prihlasenia na FB? ciže, ked sa bude chcieť niekto prihlasiť na moj učet a zada pri tom zle heslo, tak mi pride nejake upozornenie... diky moc !
myslím že sa tam dá nastaviť napr overovanie cez mobil, potom ukladá to prehliadače z kt sa na účet niekto prihlasoval...treba sa pozrieť v nastaveniach
@laurikaaa hej, ukazuje ti to? a nevieš ako si to nastavila asi, že? ide o to, že mam 99%ne podozrenie, že sa jedna osoba nahlasuje na moj FB... a cita si moje správy a je to dosť doležite..takže @larho rada by som to vedela, lebo s tym človekom s v každodennom kontakte a týmto pádom by som uplne zmenila na neho pohlad... lebo vodu káže, víno pije...
@mishelinka99 neviem či sa dá presne toto na čo sa pýtaš, ale určite máš niekde v nastaveniach možnosť pozrieť si priamo tam zoznam prihlásení aj s časmi a IPčkami tuším.
@mishelinka99
ak máš podozrenie, tak zmeň heslo.
Mimochodom ja mám nastavenú e-mailovú notifikáciu, ktorá mi vždy príde na nastavenú mailovú adresu keď sa prihlasujem z iných neuložených zariadení. V nastaveniach sa dajú pozrieť aj prístupové body / zariadenia, ktoré boli zaznamenané systémom.
ja mám nastavené ešte aj overovacie heslo na mobil ....ak sa niekto chce prihlásiť na môj účet z iného počítača ako z môjho tak od neho vyžaduje heslo ktoré mne v zápätí príde formou sms na mobil .. ak sa ja prihlasujem z iného tak len opíšem to heslo , čo mi prišlo na mobil a chodia mi aj maily ak sa niekto pokúsi prihlásiť
@trtken už som zmenila samozrejme, ale chcem este zistiť, či sa dotyčný bude prihlasovať, tak som si dala zasa stare heslo a nastavila to tak, aby mi prišiel e-mail, ked sa niekto prihlasi z cudzieho zariadenia a budem to mať isté.. @midnight už som to našla, ukazalo mi zoznam zariadení, odkial som sa prihlasila a ukazuje aj čas... a jedno prihlasenie som isto neurobila ja... @mia246 ja som skušala to čislo nastaviť, ale tam si musim vybrat republiku a Slovensko tam nebolo medzi operátormi.. tak mi to neslo dalej.. :/ tak som si nastavila aspon e-maily nech chodia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Je to milé ked to vidím
ak máš podozrenie, tak zmeň heslo.
Mimochodom ja mám nastavenú e-mailovú notifikáciu, ktorá mi vždy príde na nastavenú mailovú adresu keď sa prihlasujem z iných neuložených zariadení. V nastaveniach sa dajú pozrieť aj prístupové body / zariadenia, ktoré boli zaznamenané systémom.
@midnight už som to našla, ukazalo mi zoznam zariadení, odkial som sa prihlasila a ukazuje aj čas... a jedno prihlasenie som isto neurobila ja...
@mia246 ja som skušala to čislo nastaviť, ale tam si musim vybrat republiku a Slovensko tam nebolo medzi operátormi.. tak mi to neslo dalej.. :/ tak som si nastavila aspon e-maily nech chodia