Zdravim,vcera sa mi stalo na facebooku ze nemozem proste pridavat ani menit fotky profilu co je ten defaultny album.Proste mi napisalo ze You can change the audience for each photo in this album,kliknem na to a nic,nastavenia som skusal vselijake ale aj t
ide o to, že v tom albume si nemôžeš nastaviť viditeľnosť jednotne pre celý album, ale pre každú fotku samostatne... presne tak, ako ti hovorí tá veta s možnosťou pridávania fotiek to nič nemá
a mám dojem, že je to album "mobile uploads", kde sa ti pridávajú fotky, ktoré nahrávaš cez mobil, čiže... tam asi inak, ako cez mobilnú aplikáciu, fotku nedostaneš.
Ak ti to píše, tak zdieľanie každej fotky v tom albume si nastavuješ osobitne. Príklad- dávaš si fotku na nástenku... fotku z ožran párty- tú dáš len pre priateľov... fotku z dovolenky- priatelia mojich priateľov... fotku zo školy- pre všetkých a tak ďalej. Potom v albume vidí každý len tie fotky, čo vidieť má.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ide o to, že v tom albume si nemôžeš nastaviť viditeľnosť jednotne pre celý album, ale pre každú fotku samostatne... presne tak, ako ti hovorí tá veta s možnosťou pridávania fotiek to nič nemá
a mám dojem, že je to album "mobile uploads", kde sa ti pridávajú fotky, ktoré nahrávaš cez mobil, čiže... tam asi inak, ako cez mobilnú aplikáciu, fotku nedostaneš.