Caute, prosim neviete mi poradit ako si mozem skryt prispevky co mi pridavaju iný na nastenku na FB pred tými co nechcem? lebo mam nastevene aby niektori nevideli moje , ale ostatnych prispevky vidno. ako to mam urobit? neni tu nejaky FB macher?
Ale inak - nie som si istý, či sa niečo také v dobe, keď som ho mal, vôbec dalo. Vtedy tuším šlo len skryť pred konkrétnymi osobami celú nástenku alebo zakázať všetkým ľuďom prispievať na wall akokoľvek.
Dakujem @4lex ano bohuzial mam vadi ti to ? Urcite ich mas aj ty , len asi si slepa a nevidis to @milos111 ta nech ta jebne ja si myslim ze birdz je prave na to aby moji "rovesnici" vedeli pomoct a poradit v urcitych vecaci A najdi si caju podla mna
@afleck2 určite nemám takých priateľov, pred ktorými by som si chcela skrývať príspevky.. nepotrebujem mať 500 "priateľov", aby som bola "cool" a na ulici sa polovici z nich potom ani nepozdravím
@4lex no vidis , ty si taka a aj ta obdivujem za to ale proste ja mam tolko, a sem tam sa najde dajaky taky co proste musim mat v priateloch pretoze je to napriklad moj spoluziak a kto vie ci mi nepomoze este dakedy napriklad so slovencinou, ale zase nemusi vsetko vidiet co robim a kto mi co pise aby potom mohol ohovarat v skole a podobne tak prave na to sluzi to sukromie ale ktore si neviem nastavit a ano bohuzial Kosice su take, kazdy kazdeho ohovara , a ja sa tomu chcem vyvarovat tak ma odsud ze som "násilne cool"
@milos111 mas dajaky problem s mojim povodom? ale sak hej no , najdi si dajaku Svolečaňku aj ked sice z toho aky si negativny neverim ze by o teba hoci aj dajaka kazachstanka zakopla
@afleck2 ja napríklad som ani spolužiakov na fb nemala všetkých, a ked som dačo potrebovala, spýtala som sa ich to normálne v škole alebo čo, ale tak ako myslíš teda...
a ver mi, že oveľa menšia Detva je v tomto ešte horšia
ale namiesto toho, čo tu zakladáš diskusie a vypisuješ, si to mohol dávno nájsť... fakt nechápem, či je také ťažké to tam pohľadať.. stačia ti na to asi 4 kliknutia myšov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a to musíš mať bohovských "priateľov" , keď si pred nimi príspevky skrývaš..
Ale inak - nie som si istý, či sa niečo také v dobe, keď som ho mal, vôbec dalo. Vtedy tuším šlo len skryť pred konkrétnymi osobami celú nástenku alebo zakázať všetkým ľuďom prispievať na wall akokoľvek.
a ver mi, že oveľa menšia Detva je v tomto ešte horšia
ale namiesto toho, čo tu zakladáš diskusie a vypisuješ, si to mohol dávno nájsť... fakt nechápem, či je také ťažké to tam pohľadať.. stačia ti na to asi 4 kliknutia myšov..
čo tu točíš o nejakých pičiach z ruska, podľa mňa si ani talian není ale grécky cigáň by bolo to správne, čo by malo byť uvedené pod tvojím avatarom
nepotrebujem trtkať každú opicu ako ty a potom sa schovávať na FB a pýtať rady od seberovných "rovesníckych" hovnách
A že FB macher.
ľutujem ja takýchto ľudí