Som v Číne na 5 týždňov a nejde ani FB ani YT. Nejde ani žiadna stránka, ktorá má cez google v sebe slovo "facebook". Mohol by mi niekto poradiť čo s tým? Bez toho aby mi písal akí sú to komunisti a že ma popravia alebo vyhostia za špionáž..? Skúšala som
@veroniques kazdy si moze vybrat to ako chce travit cas, ked je niekto mumia a chce sediet cely den na fcb tak nech si sedi a sprostie... ale stat sa do toho podla mna nema co montovat... a zakazat youtube to je tiez picovina
a neviem preco vacsina ludi vo fcb take strasne ZLO, vacsina ludi si tam aj tak pise len zo svojimi kamaratmi, co si predtym pisali na pokeci, icq alebo neviem kde...
Štát weby vôbec blokovať nemusí. Nech tam ľudia, pre ktorých je to jediná náplň života, sedia ďalej, aspoň budem rýchlejšie vedieť, o ktorých závislákov sa nemusím zaujímať.
@17 myslím, že nehľadá novú sieť s Číňanmi, v čínštine, s väčšinou features platenou a s komunistickou cenzúrou.
smejem sa z niektorych komentov hlavne typu "aspon nesedia za pocitacom cas sa ma travit inak" a hlavne ze dotycna tu komentuje ostosesto na birdzi... co oni zablokovali aj DK vo wowku? to je v prdeli.. akurat ze sa idem aspon zahrat ked ten fb nejde
@klaudiqaaa to je dosť možné, v čínsku som ešte nebol, no dopredu si zistím kam vlastne idem a pripravím sa na to, je nejaký problem si pred cestou nainštalovat nejaký program a viac sa nestarať?
urcite dobrovolne... a google tu ide... ja som tiez pocula ze nie ale ide.
@anonn1234 no neviem ako by si sa ty pripravil, aky program prosim ta?? prva vec na co som myslela pred cestou zistovat si ci mi pojde FB... ja som sa pripravovala skor na to co tu budem jest a aj to je v prdeli dost
@veroniques Gratulujem, myslim ze si prave ziskala prve miesto co sa tyka najjbenutejsieho vyroku aky som na birdzi doteraz videl, a to uz je vazne co povedat. Iba uplny idiot moze totiz obdivovat chory, autoritativny rezim za to ze svojim ludom diktuje na ktore stranky ma a nema chodit a ako ma travit svoj vlastny cas. A to vobec nie som zastanca Facebooku, tiez ho nemam moc v laske ale to neznamena ze budem druhym zakazovat aby ho pouzivali! Ked uz tak velmi obdivujes komunisticku Cinu nastuduj si nieco o ludskych pravach v Cine pred tym ako tresnes podobnu chujovinu. Len tolko som chcel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
.. ľudia tam teda nestrácajú čas za niečim totálne nezmyselným a zbytočným, na prvom mieste je osobný kontakt a hlavne nespohodlnievajú.
to aby im teda rychlo zakazali aj televizory, radia a kelimky spojene spagatom
a neviem preco vacsina ludi vo fcb take strasne ZLO, vacsina ludi si tam aj tak pise len zo svojimi kamaratmi, co si predtym pisali na pokeci, icq alebo neviem kde...
» qzone.qq.com/...
Štát weby vôbec blokovať nemusí. Nech tam ľudia, pre ktorých je to jediná náplň života, sedia ďalej, aspoň budem rýchlejšie vedieť, o ktorých závislákov sa nemusím zaujímať.
@17 myslím, že nehľadá novú sieť s Číňanmi, v čínštine, s väčšinou features platenou a s komunistickou cenzúrou.
@anonn1234 no neviem ako by si sa ty pripravil, aky program prosim ta?? prva vec na co som myslela pred cestou zistovat si ci mi pojde FB... ja som sa pripravovala skor na to co tu budem jest a aj to je v prdeli dost