dostal som na facebooku zavirenu spravu bol v nej link, link som neotvoril ale spravu hej. chcel by som sa spytat ci mohla aj ta sprava byt zavirena alebo len ten link, a ze ci je vobec mozne odosla prostrednictvom facebooku zavirenu spravu
Budte prosim opatrni: niektori hakeri si nasli novy sposob. Zoberu si vasu profilovu fotku a vase meno a vytvoria novy FB ucet. Ziadaju vasich priatelov o pridanie. Vasi priatelia si myslia ze ste to vy a akceptuju priatelstvo. V tom momente oni mozu napisat hocico pod vasim menom.
Prosim neakceptujte druhy ucet s mojim menom. Ja mam len jeden ucet.
Skopiruj si to na svoju plochu a informuj dalej...
ak vám do správy príde niečo podobné ako "haahahaaahaaaa-ahahahaahhaahha-hahaaahahahhhah-haaahahhhhahhaa-ahhahahhahahhah-hhahahahaaahaaa-haaahhaahhah" a ku tomu nejaký link...
NEOTVÁRAJTE TO!!!! JE TO VÍRUS!!
Daj si to na nástenku alebo na stránku aby o tom vedeli aj ostatní...!!! #mims
www.mediafire..-..............(-nejaká taká správa je tam pripojená tiež)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
www.mediafire.com/?8h4jbnplvq4cp1w
Budte prosim opatrni: niektori hakeri si nasli novy sposob. Zoberu si vasu profilovu fotku a vase meno a vytvoria novy FB ucet. Ziadaju vasich priatelov o pridanie. Vasi priatelia si myslia ze ste to vy a akceptuju priatelstvo. V tom momente oni mozu napisat hocico pod vasim menom.
Prosim neakceptujte druhy ucet s mojim menom. Ja mam len jeden ucet.
Skopiruj si to na svoju plochu a informuj dalej...
a
!!!!!!!!!!!!!!!-!!!!!!!!!!!!!!!-!!!POZOR!!!!!!!-!!!!!!!!!!!!!!!-!!!!!!!!!!!
Vírus na FB!!!!
ak vám do správy príde niečo podobné ako "haahahaaahaaaa-ahahahaahhaahha-hahaaahahahhhah-haaahahhhhahhaa-ahhahahhahahhah-hhahahahaaahaaa-haaahhaahhah" a ku tomu nejaký link...
NEOTVÁRAJTE TO!!!! JE TO VÍRUS!!
Daj si to na nástenku alebo na stránku aby o tom vedeli aj ostatní...!!! #mims
www.mediafire..-..............(-nejaká taká správa je tam pripojená tiež)
teraz fičia v statusoch