@melindocka ja mam napr take ze mi ukazuje ked si niekto z mojich friendov zrusi ucet alebo si ma zmaze...takze veril by som tomu ze je aj taketo nieco...
@melindocka No a čo že sa vaši rodičia navštevujú a chodíte spolu na rodinné dovolenky? Keby mne bolo niečo takéto nepríjemné, je viacero možností. Ak si rozumná a vieš ako na to, rozumne a slušne mu vysvetli, nech Ti toľko nevypisuje (a možno Ťa má len rád ako najlepšiu kamarátku, je na Teba zvyknutý vďaka vašim rodinám...), vymazať si ho s priateľov, zablokovať...
A neviem načo je dobré, že sa prihlásiš na Facebook a nič tam nerobíš. ..
@trubka91 no nie, že nič tam nerobím, píšem si správy, ale s inými ľuďmi... a vymazať si ho z priateľov by som zasa nechcela... a ako mu to mám povedať? "prosím ťa, nevypisuj mi toľko, lebo mi to už lezie na nervy?" mi to príde také blbé, tak sa radšej tvárim, že tam nie som
neviem o tom, že by niečo také existovalo, ale mám kamarátku, ktorá má vždy každého offnutého a predsa viem vždy, že kedy je prihlásená, lebo mi na nástenke vyhadzuje, že lajkla alebo komentovala nejaké fotky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kks to tam ani utajene byť nemôžem..
po prvé, môže si domyslieť, že tam si, keď vidí tvoju aktivitu. napríklad.
po druhé, profil>settings>unfriend alebo rovno block.
solved.
akože on nie je zlý, ale nemusel by mi stále písať, ked sa tam prihlásim a pýtať sa, čo mám nové a ako sa mám ..
A neviem načo je dobré, že sa prihlásiš na Facebook a nič tam nerobíš. ..