potrebujem pomoc s jednou vecou ohľadom facebooku..myslím že väčšine z vás vybehuje vpravo hore na úvodnej stránke činnosť vašich priateľov...lajkovanie,komentovanie či pridanie nejakého príspevku..sem tam to ukáže aj normálne na stene..neviete ako sa dá
@lenkaska1@smartboy no tak zišlo by sa zistiť ..lebo ako ja mám nastavenia a také veci prejdeté celé a viem kedy kou ukazuje či prečítam jeho správu a pod.,ale toto mi uniká a potreboval by som to zistiť ak to niekto vie resp. ak sa to dá
@tlamik hej, lebo to sa ti na tvojej nastenke nezobrazuje, že čo si lajkol, čiže to tam ani nemôžeš nastaviť ale možno keď si otvoríš svoju os a tam máš že záznam činnosti.. možno tam niečo vyšpekulovať
@lenkaska1 som skúšal tam lenže čo nepridám ja,to sa ovplyvniť nedá ..keď niečo lajknem a potom dám záznam činnosti,tak môžem spraviť len že nepáči sa mi to a to je všetko
normálne si dajte svoj profil a potom ZAZNAM CINNOSTI a tam vam ukaze co ste robili a tá gulôčka úplne na pravo znamená, či je to viditeľné tam na pravo v tom stĺpčeku, alebo nie. ČIže ked tam dáte Nepovolené na časovej osi, tak to nebude ukazovať vašim priateľom.
Ale záleží aj od toho, či ten status/fotka/link/album je u toho daného užívateľa public alebo to má len pre priateľov ale aj pre priateľov priateľov..
ale dá sa to skryť až potom ako niekam kliknete a ak ste typ človeka, ktorý kliká VŠADE tak by ma fakt nebavilo sa s tým serinkať a stále klikať na Nepovoliť na časovej osi..
@delegatka cez kamoskine konto som kukla co jej ukazuje na nastenke odomna.a bolo tam ze som lajkla nejaku fotku z VD. tak som ila do svojho zaznamu cinnosti, nasla som to a ze to urobim ako pises.alee ked dam tu gulicku ukaze iba ze_: nepaci sa mi to.
@delegatka asi tak ako napísala @uspavanocka ..a napísal som to už tu..jednoducho ak je to tvoj príspevok(fotka,status,odkaz,pod.) tak áno dá sa spraviť čo si povedala..ale to sa dá spraviť aj inými možnosťami..ale ak niečo lajknem alebo dám na to koment,tak to vybehne tam hore napravo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale tiež by som to rád vedel
Ale záleží aj od toho, či ten status/fotka/link/album je u toho daného užívateľa public alebo to má len pre priateľov ale aj pre priateľov priateľov..
ale dá sa to skryť až potom ako niekam kliknete a ak ste typ človeka, ktorý kliká VŠADE tak by ma fakt nebavilo sa s tým serinkať a stále klikať na Nepovoliť na časovej osi..
takze tak to asi nepojde: /