V poslednom čase sa v okolí každý len cez Facebook dohaduje, rozpráva a podobne. Ja osobne som si ho minulý rok zrušila kvôli fotkám, ohováračkách, klamstvách a podobne. Som bez neho spokojná, ani mi nechýba.
Každý sa mi tomu čuduje, že oni by neprežili
Akurát dnes som nad tým premýšľal, v podstate ho využívam - a veľa známych takisto, len na rýchlu komunikáciu... Aspoň v poslednej dobe sa mi zdá, že opadli trápne statusy - nikto nič moc nerieši...a to tam mám ľudí všetkých vekových kategórií... Prakticky ho používam len na vymieňanie informácií, čo sa týka školy - posielanie materiálov - píšu sa tam aktuality, čo sa tohto týka... to je všetko
prečo by som si ho mala rušiť? som na ňom rada, je to dobrá rýchla komunikácia medzi ľudmi čo su daleko, propagujem tam svoje stranky, atd.. fb sa mi páči, nevidím dôvod jeho zrušenia
ešteže mám v priateľoch normálnych ľudí a neriešim cez facebook žiadna fotky ani ohováračky.
Mám ho čisto kvôli tomu, keď sa s niekým dohadujem (stále lepšie ako si míňať kredit), čo sa týka úloh a triednych vecí a fotkám. Lebo rada zdieľam svoje rovnako ako rada pozerám iné.
Nemám jediný dôvod ho zrušiť.
vymazal som si ho... nechýba mi... ale bude to asi aj tým že mám svoje záluby.
nepotrebujem čítať o každom čo zažil alebo akú novú fotku uploadol... a keď chcem vedieť o blízkej osobe ako sa má a čo má nové, zbehneme na pivo alebo si voláme niee ??
udržujem kontakty s ľudmi .... mám aj stránku ale moc sa jej nevenujem v poslednej dobe a zase máme tam aj skupinu kde všetci spolužiaci panikarime kôli školu takže nemám dôvod ho rušiť
To neboli hádky. Nikdy som sa tam nehádala, keď tak len zo srandy
Tiež som to tam mala rada, ale už bolo dosť všetkého, namiesto toho aby boli vonku sú len tam, a aj keď sú vonku, tak sú na mobile. WTF?!
Nehovorím, mám Birdz, mám skype, ale mobil ani nevytiahnem, keď som s niekým, maximálne, keď my niekto volá.
@lansue Ja neviem , ja chodim vonku vela a aj na FB a ked nemam naladu tak von nejdem a som tu a FB je len jedna zo stranok ktore preklikavam , to iste mozem povedat aj o birdzi alebo youtube atd..
@23 až na to, že nie je otrepanejšia téma ako toto, všeobecne
A ono je to také, že keď si pridáš blbých ľudí, tak sa nečuduj, že tam máš blbosti, sama si reguluješ čo alebo koho si pridáš, nik ťa do ničoho nenúti.
A je to praktická vec, keď máš známych ďaleko od seba.
Dôvody prečo?
1. Nemám tu toľké spamy.
2. Keď by som náhodou mala nejaké problémy, hneď by pátrali po FB a podobne. Stalo sa to mojej kamarátke.
3. Môžem tu diskutovať svojvolne, popýtam sa na názory občanov a to je asi všetko.
Čo s FB? Každý Ti napíše klamstvo a podobne, lebo ich máš v priateloch. Tu sú ludia viac úprimý a to si vážim.
Samozrejme výnimky sa vždy nájdu
Načo rušiť? Stačí tam nechodiť ani nič neuverejňovať. Nemám rada FB, nepoužívam ho. Ale stane sa, že sa tam trebárs organizuje niečo, chata alebo tak a tiež kamarát mi tam sem-tam napíše. Takže mi Facebook nijak viac nezasahuje do života a nemám dôvod ho rušiť.
Celkovo mi to príde ako keď ľudia natrvalo odchádzajú z Birdzu, zmenia si heslo al. ja neviem čo aby sa sem už nedostali Ale načo je to dobré? Stačí sem nechodiť, prípadne nakuknúť raz za rok. Prečo nie? Celkovo som proti takýmto radikálnym riešeniam, keď sa to dá vyriešiť aj inak.
@belzeboss ,
jeden magor stiahol dve moje fotky rozmožil ich a rozdal v škole kamarátom, že ma balí a že som z neho na vetvy
čo samozrejme pravda nebola a potom mi začali chodiť žiadosti o priatelstvo od jeho kamarátov
mam, ale vôbec naňho nechodím. ku šťastiu hi nepotrebujem a som plne spokojná bez jeho používanie. už asi rok som na ňom nebola a mám naňho ni príliš dobrý názor. Jasné spoznávaš tam nových ľudí, ale tých plno spoznáš aj bez neho a určite ich spoznáš lepšie
facebook je sprosta stranka vtedy ked ho ovlada sprosty clovek, tj ked s niekto prida blbych ludi a pridava aj fotky toho co rano urobil na zachode, nemoze sa cudovat ze to niekto zneuzije.
ja vacsinou fungujem na fb tak ze ked nieco pridam asi do hodiny to aj vymazem a vzdy nakonci mesiaca vymazem uplne vsetko, kamosov tam mam fakt len takych nevyhnutnych a nemam problem
Zrusit ho nemozem, lebo cez neho riesim dost vela veci, ktore by som inak nebol schopny vyriesit. Ale snazim sa ho navstevovat co najmenej a co najefektivnejsie.
mám a neplánuje zrušiť, dôvody už boli spomínané:
1. keď potrebujem niekoho skontaktovať, tak FB je najrýchlejší a najlacnejší spôsob, nie každý číta maily časo
2. kvôli veciam do školy - neviem si predstaviť ako by sme riešili veci okolo stužkovej bez FB - jednoduché ankety a podobne
3. vďaka stránkam funguje ako RSS - likenem nejakú stránku a odoberám novinky - všetko na jednom mieste
4. ak mi vadí nejaký spam, tak si ho jednoducho vyhodím z friendov alebo nastavím aby sa mi nezobrazovali od neho príspevky
teda nevidím nikde problém, je viac užitočný ako otravný
Mám ho, ale som tam tak raz za týždeň a keby tam neboli všetci moji spolužiaci, tak by som tam nebola. (samozrejme kvôli škole a pod., nie také, že on má, tak aj ja musím mať)
Zrušila som si ho úplne, bolo ťažké sa k tomu dopracovať, vlastne nie Do googlu som zadala "Ako úplne zrušiť účet na facebooku", keďže som ho nechcela mať len deaktivovaný, lebo by ma to nútilo tam chodiť a nič by som nevyriešila. Takže je úplne zrušený a ja spokojná
aj ja by som si ho najradšej zrušil, lebo mi to príde ako dosť veľká strata času a celkovo dobrá blbosť, ale tak musím ho mať aj kvôli školským veciam...
Prežila by som bez neho, aj by som si ho vymazala, ale potrebujem byť v obraze, čo sa týka školy a triednych vecí, moji spolužiaci sú moc leniví dohadovať sa o veciach v škole.
ja mám facebooky preistotu 2, jeden môj a druhý, ktorý som zobrala istému debilovi lebo si myslel, že keď si zmešní heslo tak sa mu tam nedostanem :happy:
keby som bola taká vynaliezavá v užitočnejších veciach...
fúú, neviem si predstaviť, že by som si ho zrušil, kým študujem na výške, je to najlepší informačný zdroj ...
a celkovo fb používam skôr ako čítačku, stránky, kt. ma zaujímajú som si roztriedil do skupín a už iba otvorím a šetrí mi to čas, lebo je všetko na jednom mieste
s ľudmi si píšem celkovo minimálne, ja buď sa rozprávam naživo alebo volám, písať sa mi vôbec nechce takmer s nikým
Tiež som si ho zrušila. Ako všetko, aj facebook ma svoje výhody a nevýhody. Aj keď jediná nevýhoda toho, že ho nemám je, že si musím inak riesit školske veci.. som rada, že takto ma už nikto neotravuje, svoje tel. čislo len tak nerozdavam a s kamarátmi sa kludne dohovorim cez telefón. Atak no..celý zle je facebook a podobne asocialne siete.
osobne dá sa povedať, že na FB nie som a mám ho vyslovene kvôli škole. na FB výnimkou skupinových konverzácii so spolužiakmi som si nepridal ešte žiadny status a to som tam už vyše 6 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Kludne mi staci telefon
a preto čo sa mi tam stalo nedávam svoje fotky nikde
ale určite by som bez neho prežil O____o
no a vďaka lajknutým stránkam mám novinky na jednom mieste ...inak tam nič osobné nepridávam...
dovod na zrušenie zatiaľ nemám...
Mám ho čisto kvôli tomu, keď sa s niekým dohadujem (stále lepšie ako si míňať kredit), čo sa týka úloh a triednych vecí a fotkám. Lebo rada zdieľam svoje rovnako ako rada pozerám iné.
Nemám jediný dôvod ho zrušiť.
Tiež som to brala tak, že tam mám kontakty , ľudí z ďaleka a podobne.
No keď sa niečo deje, nech my to dajú vedieť osobne.
Myslím si, že zrušením som zistila, kto je mojim skutočným priateľom a som za to neskutočne rada.
Aj som dnes rozmýšľala, že sa tam vrátim po skončení školy už len kvôli ním.
Ale potom, že kašlem na to, kto bude chcieť byť so mnou v kontakte cestu si nájde, kto nie, ten ma nezaujíma.
nepotrebujem čítať o každom čo zažil alebo akú novú fotku uploadol... a keď chcem vedieť o blízkej osobe ako sa má a čo má nové, zbehneme na pivo alebo si voláme niee ??
Ak sa chceš k nejakej téme vyjadriť, tak prosím k veci
Ďakujem.
To neboli hádky. Nikdy som sa tam nehádala, keď tak len zo srandy
Tiež som to tam mala rada, ale už bolo dosť všetkého, namiesto toho aby boli vonku sú len tam, a aj keď sú vonku, tak sú na mobile. WTF?!
Nehovorím, mám Birdz, mám skype, ale mobil ani nevytiahnem, keď som s niekým, maximálne, keď my niekto volá.
mám, neviem prečo by som ho nemala mať a najradšej si tam pozerám moje staré fotky že aká som bola krásna.
Šak portál ako každý iný.
Prečo si si nezrušila aj B.?
Zasa?
No prepáč, možno tu nevysedávam každý deň 24 hodín denne jak sliepka, tak neviem.
No ja spomínať na krásu nemusím, ja som krásna stále
Mám tajný pocit, že ho nemajú len asociali
Nik nikomu nekáže ,, pridávaj tam denne 3 fotky a 8 statusov, napíš denne 30 ľuďom a olajkuj 50 vecí " O________o
A ono je to také, že keď si pridáš blbých ľudí, tak sa nečuduj, že tam máš blbosti, sama si reguluješ čo alebo koho si pridáš, nik ťa do ničoho nenúti.
A je to praktická vec, keď máš známych ďaleko od seba.
B. som si nezrušila, práve naopak, som tu nová
Dôvody prečo?
1. Nemám tu toľké spamy.
2. Keď by som náhodou mala nejaké problémy, hneď by pátrali po FB a podobne. Stalo sa to mojej kamarátke.
3. Môžem tu diskutovať svojvolne, popýtam sa na názory občanov a to je asi všetko.
Čo s FB? Každý Ti napíše klamstvo a podobne, lebo ich máš v priateloch. Tu sú ludia viac úprimý a to si vážim.
Samozrejme výnimky sa vždy nájdu
Chcela som dôvod zrušenia FB a kto si ho zrušil.
Ste nechápavý alebo čo?
Si hubu otvárajte na mamu, nie na mňa.
Celkovo mi to príde ako keď ľudia natrvalo odchádzajú z Birdzu, zmenia si heslo al. ja neviem čo aby sa sem už nedostali Ale načo je to dobré? Stačí sem nechodiť, prípadne nakuknúť raz za rok. Prečo nie? Celkovo som proti takýmto radikálnym riešeniam, keď sa to dá vyriešiť aj inak.
jeden magor stiahol dve moje fotky rozmožil ich a rozdal v škole kamarátom, že ma balí a že som z neho na vetvy
čo samozrejme pravda nebola a potom mi začali chodiť žiadosti o priatelstvo od jeho kamarátov
ja vacsinou fungujem na fb tak ze ked nieco pridam asi do hodiny to aj vymazem a vzdy nakonci mesiaca vymazem uplne vsetko, kamosov tam mam fakt len takych nevyhnutnych a nemam problem
toto je na zamyslenie
1. keď potrebujem niekoho skontaktovať, tak FB je najrýchlejší a najlacnejší spôsob, nie každý číta maily časo
2. kvôli veciam do školy - neviem si predstaviť ako by sme riešili veci okolo stužkovej bez FB - jednoduché ankety a podobne
3. vďaka stránkam funguje ako RSS - likenem nejakú stránku a odoberám novinky - všetko na jednom mieste
4. ak mi vadí nejaký spam, tak si ho jednoducho vyhodím z friendov alebo nastavím aby sa mi nezobrazovali od neho príspevky
teda nevidím nikde problém, je viac užitočný ako otravný
dôvody, prečo som si ho nezrušil, boli už spomenuté vyššie
Ten článok ma donútil k tejto téme
keby som bola taká vynaliezavá v užitočnejších veciach...
a celkovo fb používam skôr ako čítačku, stránky, kt. ma zaujímajú som si roztriedil do skupín a už iba otvorím a šetrí mi to čas, lebo je všetko na jednom mieste
s ľudmi si píšem celkovo minimálne, ja buď sa rozprávam naživo alebo volám, písať sa mi vôbec nechce takmer s nikým