mam ale nechodim tam, pretoze to odo mna chcelo mail, ale bohuzial ten moj nebol pre nich dobry .. tak sa im mozem na to vys*at .. nebudem si predsa kvoli blbemu facebooku zakladat dalsi .. a ked som si precitala jednu recenziu tak som ani nemala chut premoct sa a zalozit ho .. a navyse, teraz je to podla mna len "facebook mania", ktora nam da zachvilu zbohom, jak hsm a pod.
tiež ma to najprv veľmi nebavilo, ale so vzrastajúcim počtom priateľov je to čím ďalej, tým zaujímavejšie... využívam už len Facebook, Birdz a Plurk...
mam tam len jeden fake profil a to len preto aby som si mohol raz pozret fotky co ma kamarat v profile. Inac neznasam taketo facebooky, pokecy, booomi, je to pre kokotov. teraz uz nestaci mat kontakty len cez icq
@flascha daj si youtube a napis "friend face IT crowd" nazaciatku jednej casti ITcrowd to islo a je to reklama na friend face, co je parodia na facebook.. cely diel bol v podstate parodiou na facebook
Ľudia ani si neuvedomujete jaké sú to sračky... Najväčšia databáza ľudí s ich dôvernými osobnými údajmi a všetci veselo vyplňujú Tu je úryvok z jedného blogu na českom aDSl:
"Že by se Facebook měl brát vážně, dokázala už před několika měsíci novozélandská vláda. Ta schválila (vzhledem ke geografickým propozicím Nového Zélandu zcela logicky) doručování oficiálních zásilek včetně předvolání k soudu přes Facebook. Těžko zastižitelní lidé tak mají v případě, že otevřou svůj účet a přečtou si poštu, smůlu. Zkrátka četli a byli informováni."
... toto chceme ?? a takto sa postupne magorí celý svet
Mimochodom aby od Vás niekto pýtal heslo do mailovej schránky, príp. zadné bezpečnostné číslo z kreditky a vôbec aj rodné číslo pre obyčajný komunikačný portál je trošku moc. Nehovorím o to že kto sa odtiaľ vymaže jeho údaje naďalej zachovávajú čo je v rozpore so zákonom o ochrane osobných údajov a ešte jedna vec vaše údaje sú bez súhlasu poskytované 3tím stranám začo už v Kanade podali niekolko žalôb. Skrátka úplná strata súkromia, ale tými falošnými psychologickými ťahmi a "výhodami" si každodenne priťahujú tisíce ludíí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
pred nekolkimi tyzdnami som sa zaregistrovala fajne testy tam su..a hry.
a skoro vsetci tam su co poznam
Používam
Dennodenne.
Ale nemaniačim. Niečo ako birdz. Aj tu som, ked mam moznost.
"Že by se Facebook měl brát vážně, dokázala už před několika měsíci novozélandská vláda. Ta schválila (vzhledem ke geografickým propozicím Nového Zélandu zcela logicky) doručování oficiálních zásilek včetně předvolání k soudu přes Facebook. Těžko zastižitelní lidé tak mají v případě, že otevřou svůj účet a přečtou si poštu, smůlu. Zkrátka četli a byli informováni."
... toto chceme ?? a takto sa postupne magorí celý svet
Mimochodom aby od Vás niekto pýtal heslo do mailovej schránky, príp. zadné bezpečnostné číslo z kreditky a vôbec aj rodné číslo pre obyčajný komunikačný portál je trošku moc. Nehovorím o to že kto sa odtiaľ vymaže jeho údaje naďalej zachovávajú čo je v rozpore so zákonom o ochrane osobných údajov a ešte jedna vec vaše údaje sú bez súhlasu poskytované 3tím stranám začo už v Kanade podali niekolko žalôb. Skrátka úplná strata súkromia, ale tými falošnými psychologickými ťahmi a "výhodami" si každodenne priťahujú tisíce ludíí...