ahojte, viete mi poradit?...nedavno sa mi na chate prestal objavovat kamarat...je online, ale na chate ukazuje, ze je offline..parkrat sa mi stalo, ze sa na par sekund objavil, ked sa prihlasoval, ale hned zmizol..da sa tento problem nejako riesit?..dakuj
ja to vypinam lebo mi tam vzdy pisalo 20ludi a ked mi tu napr. napise niekto TS mozem hodit ignor a precitat ju rano alebo tam moze tiez spravu a citam az ked sa mi chce pripadne hned a odpisem ked sa mi chce
mno nenapadlo ťa že nechce aby si ho videla online ... resp. nechce aby ho videli priatelia online ... takže si vypne chat .. ja to robím často hlavneked hrám poker
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja to vypinam lebo mi tam vzdy pisalo 20ludi a ked mi tu napr. napise niekto TS mozem hodit ignor a precitat ju rano alebo tam moze tiez spravu a citam az ked sa mi chce pripadne hned a odpisem ked sa mi chce
fajn vec moznost "offline"
To mam len na take fakt komunikovanie na prehodenie par slov cau pot na icq > dobre idem cau
a ano fesjbúk zvykne aj dost blbnut