Vraj existuje taký program, ktorým vidíte kto je online na FB - nemyslím samotný FB. Potrebujem vedieť, či také niečo existuje a ako sa k tomu dostať...
@turgon mám čo robiť a úprimne, je to to posledné čo by som chcela - sledovať niekoho kto online je a kto nie... ale vravím, len som zvedavá čo je to za program...
@anniedecadence áno pomocou takého niečoho je vidieť aj to, či si offline... viem to, lebo ja som offline bola, nepridávala som nič na FB, len som prišla pozrieť čo nové a oni ma tam napriek tomu všetkému videli...
@flagrantine ja taký windows mám, takže nemám s tým problém si to dať... ale neviem, či také niečo chcem. Som za rešpektovanie súkromia toho druhého a nepotrebujem vidieť ako často je na nete. Nikomu to nemeriam, je to jeho osobná vec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@worrye nemám frajera a toto si na mňa nachystali priatelia... sledujú ma, kedy som na FB a kedy nie... a tak som si to chcela dať aj ja...
@hawaitypek keby to bola blbosť, nepýtala by som sa...
@ouch ak budeš mať pri sebe, dáš mi prosím vedieť?
@nixxina - hej je to chujovina a riadna!
.. odporuč aj kamarátom
» pidgin.im/...