este na zakladke som dostala od starsej baby..uz neviem o co slo, ale viem ze som si ju nezasluzila..bola som z toho tak v soku, ze som neurobila nic, ale ked som jej ju chcela neskor vratit tak mi dala dalsiu a to ma uz polozilo
Ja osobne nechápem ženy čo sfackujú priateľa na verejnosti, neviem.. príde mi to už ponižujúce ako pre mňa-pre holku. Chlap by sa už musel preboha cítiť ako? No a čo sa týka tých faciek tak som väčšinou dostala od matky, a zaslúžené mala som tých 14-15 viete si predstaviť.
a raz som dala facku jednému chalanovi to sme išli ako škola na nejakú vychádzku ešte na ZŠ (7 - 8 - 9 neviem presne) . išiel za mnou a celu cestu mi stupal na topanku a ta sa mi vyzúvala. ked sme zastavili učitelka začala niečo hovoriť a tak všetci stíchli a on mi zas stúpil na nohu a ja som s auž nas*ala a z otočky som mu dala facku len to tak pľaslo a všetci hned kukali na mna ja som len mykla ramenami s úsmevom a odvtedy žiadny problem s vyzúvaním topanky nebol
čo ja viem ja mám facky rád...občas sa síce nehodia k životu ale zvyčajne mi ukážu cestu...ukážu ako mám ísť ďalej a nerobiť kraviny...mám na mysli fiktívnu facku...aj facku reálnu..každá je dobrá len si ju ksakru treba užiť a využiť
@topanocka hej je chápem že je to nepredstavitelné ale má to svoj zmysel a atmosféru v danej situácii, takže občas je to velmi vhodné ... ale netreba si predstavovať nič hrozné alebo čo ... len ,,také,,
@melancholik šak hej len také si predstavujem už vidím ako hovoríš udri si a taku ti dá do nosa že dve hodiny nevstaneš tak ja si viem predstaviť presne v ktorých chvilach by mi ruka vystretlila aj pri kom
keby mi dala baba facku ,dostala by upozornenie,že to bolo naposledy a ak by sa to stalo ešte raz tak dostane po papuli jednu tiež....hej viem,som úbohý,že ženu by som udrel,no keď sa žena správa jak chlap,tak tak sa k nej aj treba správat potom ...
@jurito toto vôbec nie je o tom, že keď "sa žena správa jak chlap, tak sa k nej treba správať rovnako" (zrovnávať facky od ženy čo má 50kg a muža s 90+ je fakt..."mužné"), ty ani tebe podobne zmýšľajúci sa len nedokážete vyrovnať s faktom, že vám žena dala facku. tvoje ego by v takom prípade utrpelo takú porážku, že si proste musíš udrieť aj ty, aby si sa znova cítil ako chlap.
faciek som dostala viac než dosť, pár z nich zaslúžene, väčšinou bohužiaľ nezaslúžene.
jediná facka, čo som dostala, a rada na ňu spomínam, je facka, ktorú som si vydupala ale to je dlhší príbeh.
sama som dala len jednu facku, ale to bola vzájomná dohoda a je to docela zábavný príbeh o tom, ako sa z čašníčky a zákazníka stali kamaráti.
A k teme - pamatam si jednu jedinu v zivote ktoru som dostala - od maminy, netusim kolko som mala rokov ale stala som v obyvacke pri balkone
Ked som mala asi 10, dala som jednu dementnemu spoluziakovi co sedel za mnou a furt zaparal.
Ale....za posledneho pol roka som sa dvakrat ocitla v situacii ze som chcela dat chlapovi taku facku ze by sa mu hlava prekrutila o 360stupnov...a v oboch pripadoch som sa ovladla, lebo mi to prislo ponizujuce - pre mna. A po druhe okej, trochu som sa bala ze by mi strelil tiez, lebo to by mi asi hlava rovno odletela
@klaudiqaaa Ako som písal vyššie,prvú by som prekusol,ale upozornil by som dotyčnú,že ak sa to zopakuje,neostane to už bez následkov.Ja si myslím,že je to fér,lebo je s tým oboznámená a koná s tým vedomím,že vie čo bude nasledovať.Takže ak dá aj druhú,bohužial,poznáš to - akcia > reakcia
ou! ja som raz partnera dosť prefackala..pred pár známima...ale dosť ma vyprovokoval a praskli nervy...celé to bolo hrozné... nerada na to spomiinam a je mi to aj veľmo ľúto, že sa to stalo a že som sa neovládla....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
(ak nerátame od života)
a ani som nedala asi
A dala som uz.
a raz som dala facku jednému chalanovi to sme išli ako škola na nejakú vychádzku ešte na ZŠ (7 - 8 - 9 neviem presne) . išiel za mnou a celu cestu mi stupal na topanku a ta sa mi vyzúvala. ked sme zastavili učitelka začala niečo hovoriť a tak všetci stíchli a on mi zas stúpil na nohu a ja som s auž nas*ala a z otočky som mu dala facku len to tak pľaslo a všetci hned kukali na mna ja som len mykla ramenami s úsmevom a odvtedy žiadny problem s vyzúvaním topanky nebol
raz an zabave som dala facku jednemu chalanovi, ktory bol opity, oplzly a obtazoval ma, ta bola super, na tu som hrda.
jediná facka, čo som dostala, a rada na ňu spomínam, je facka, ktorú som si vydupala ale to je dlhší príbeh.
sama som dala len jednu facku, ale to bola vzájomná dohoda a je to docela zábavný príbeh o tom, ako sa z čašníčky a zákazníka stali kamaráti.
A k teme - pamatam si jednu jedinu v zivote ktoru som dostala - od maminy, netusim kolko som mala rokov ale stala som v obyvacke pri balkone
Ked som mala asi 10, dala som jednu dementnemu spoluziakovi co sedel za mnou a furt zaparal.
Ale....za posledneho pol roka som sa dvakrat ocitla v situacii ze som chcela dat chlapovi taku facku ze by sa mu hlava prekrutila o 360stupnov...a v oboch pripadoch som sa ovladla, lebo mi to prislo ponizujuce - pre mna. A po druhe okej, trochu som sa bala ze by mi strelil tiez, lebo to by mi asi hlava rovno odletela