myslim si, ze dost ubohe. to ako keby chceli, aby sa tie deti naucili nenavisti a aby sa iba bili. chuj tek kto im to prikazal. myslim si, ze to bolo neopravnene aj keby daco ukradli .... takto sa nema postupovat. kdezto oni to mohli odmietnut ako ale deti posluchli lebo sa bali. zivot je svina fakt
Hmm, to som čítala ráno v Novom Čase.. Dobre urobil, nie? Nemali kradnúť A to "Počkaj, teraz iba ty!" nemalo chybu Stále lepšie, ako by im mala natiahnuť nejaká SBS gorila Aspoň sa potrestali sami..
Podla mna ten sbskar prejavoval sklony k razizmu, a este si to aj cele natacal na video...mal ich inym sposobom potrestat, popripade mal zavolat policiu, a ti by to riesili s rodicmi
Ja som na tom dost nasmiala.. ..Ale ako trest je to podla mna viac nez dost nevhodne.. porusuju s atym prava nie?? .. Jednak.. natacali to na MOBIL .. a tie prikazy.. zdá sa mi to moc úbohe a primitivne od dospeleho cloveka.. aj ked chceli nieco ukradnut..vzdy sa to da vyriesit inak ... Zrejme sa nudili.... Dovie co by robili kebyze odhalia nejakeho 17 rocneho... na toho by si nedovolili ..mozno
Just: inac kamera sa moze pohybovat..ale sak vies jak myslim
no neviem ci urobili spravne...ale no tak co mali robit aj tak by sa nic nevyriesilo aj keby zavolali policiu lebo ukradli mozno vec za 100sk...a niesu plnolety. tak sa prefackali a aspon si ta zapamataju
a ten sbs musi byt riadna guma ked si to este natocil a uz pred tyzdnom cca som to videl na youtube noo este si to da na youtube aky je srac..
Bože fakt, to je na pobavenie ako kona bohovsky SBSkar, kde ten svet konečne speje.. asi do prdele! ... ja? no ja by som to tak určite neriešil, len už z toho dôvodu že by som si uvedomoval že to môže mať nasledky a nie som rasista...
sranda aj tak by im polícia nič neurobila,takto si to aspoň zapametujú a kradnuť pôjdu inde,a mimochodom ty polomrtvy sbskari co stoja vonku su nic oproti tym co su v zakulisi a vo velinoch od tych by facku nechceli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak hovoríš po pár fackách že život je sviňa,tak nechápem.
Daj si do google vyhľadať obrázky SLUM potom uvidíš že čo je sviňa,že ako ľudia žijú.
A tý malí zmrdi si mali dávať radšej päste.
(pravdaže ak je tan príbeh pravdivý,že kradli)
si to radšej najskôr pozri,než povieš že to natáčala kamera.A ak kamera tak,potom je asi inteligentná keď sa dokáže pohybovať.
Just: inac kamera sa moze pohybovat..ale sak vies jak myslim
a ten sbs musi byt riadna guma ked si to este natocil a uz pred tyzdnom cca som to videl na youtube noo este si to da na youtube aky je srac..
Inak také malé krpce sa môžu dať niekam prevychovať? Ak áno, tak jednoznačne.
ale nejsom rasista ani nahodou !!! nemam rad rasizmus !!!