@majo325 to je čo, prosím ťa, že "nikdy"? ten vek čo máš v profile, je tvoj skutočný? lebo ak áno, tak mi prosím ťa vysvetli, ako vieš, aká bola spodná hranica rok predtým, ako som robil prijímačky ja, čiže rok 2005, aby som ti to uľahčil
napr.minuly rok bola 70,potom sa to o dva body posunulo.
Predtym bolo 66 bodov.
A predtým opet.
Potom 65.
A potom som to nesledoval,ale viem, že bolo okolo 80 bodov,lenže vtedy bolo ku kazdej otazke 4 možnosti,a nie 6 ako teraz,takže to automaticky bolo lahsie, takže sa nerob mudry, ked to mam odsledovane
@majo325 a dorátal si sa tým tvojím megavýpočtom až do roku 2005? nezdá sa mi... ja som robil prijímačky v roku 2006 a mal som 88 bodov a nevedel som, či sa tam dostanem
takže sa nerob múdry a nehovor mi, že sa nemám robiť múdrym
@majo325 na základe čoho to tvrdíš? lebo ja na základe vlastnej skúsenosti, ak sa aj mýlim a tá spodná hranica nebola 90 ale 88 bodov alebo podobné číslo blížiace sa k 90, tak nemám problém uznať, že si to pamätám zle
ale tvoj argument je "nebola taká hranica, lebo som povedal", čo je slušne povedané argumentácia kokotinou
@blackrisq ty si povedal,že pred par rokmi si povedal,že si musel mať 90 bodov.....no,ale už to pretáčaš trošku,lebo zrazu už nebolo treba 90 bodov,ale aj 88 (lebo si mal tolko ty),ale stavím sa,že bola ešte o niečo mensšia ako 88
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
napr.minuly rok bola 70,potom sa to o dva body posunulo.
Predtym bolo 66 bodov.
A predtým opet.
Potom 65.
A potom som to nesledoval,ale viem, že bolo okolo 80 bodov,lenže vtedy bolo ku kazdej otazke 4 možnosti,a nie 6 ako teraz,takže to automaticky bolo lahsie, takže sa nerob mudry, ked to mam odsledovane
takže sa nerob múdry a nehovor mi, že sa nemám robiť múdrym
ale tvoj argument je "nebola taká hranica, lebo som povedal", čo je slušne povedané argumentácia kokotinou