poznam cloveka co fajci cca 20 rokov niesom si ista ale fajci jednu o druhej proste kazdych 5 min ....ako sa takemu cloveku nic nemoze stat ????ja ked si jednu zapalim tak mi je hrozne a nie 10 za den fuj ...
To je trening a pozitivne myslenie. Aj on urcite nejak zacinal. A tolko co on fajci to si moze po 20r. dovolit lebo ked tolko dlho uz fajcis dennodene sa ti pluca obalia tym dymom a su ako kamen alebo nieco take uz proste sfajcene, znicene a vtedy uz ti nevadi aj niekolko skatul denne. Ale radsej sa zameraj na nieco ine ako toto. To ze budes vediet vyfajcit 10 cigariet denne velky uspech nebude.
tých desať denne som vyfajčila, ale len black devilky, ale od minulého týždňa ako ma operovali na žlník mi nechutia ani tie čokoládové alebo vanílkové, ktoré som milovala
@mouselizo To je ten návyk. Telo si zvykne na každé svinstvo. Ak myslíš z dlhodobého hľadiská tak čo som počul tak príležitostné fajčenie je horšie ako pravidelné. A to že fajčenie zvyšuje pravdepodobnosť že ochorieš na určité choroby nič nehovorí o tom, že tuhý fajčiar sa určite nedožije 80tky.
nedobre prejavy toho, ze clovek fajci (nemyslim, zlte zuby ale seriozne zdravotne problemy), sa ukazuju vacsinou po 20tich rokoch fajcenia ... tak nas ucil docent pavuk.
To je normálne, človek si zvykne na to a zvládne vyfajčiť veľa a nič to sním nespraví. Môj strýko vyfajčí denne asi 2,5 - 3 krabičky a nič mu nie je. Ale možno to nie je iba silou zvyku, lebo ja keď som mal 16r. tak som bol cez prázdniny na chate a 1,5 krabičky som tam za den dal v pohode. A pred tym som zvykol vyfajcit tak 3-4 cigarety denne
neviem, ja tiež dakedy nechápem že prečo keď ja to preženiem s fajčením tak ďalší deň nemám chuť fajčiť vôbec lebo cítim že mi to robí zle a niekto vstane a hneď ho ťahá na cigu. každý má inú citlivosť proste.
pockaj este par rokov. mam taku susedu, co tiez fajcila jedna radost a vlastne aj teraz s rakovinou fajci jedna radost. pravidelne sa dusi na balkone. ale tak asi ju nic neboli, lebo aj pije ako duha... ale oni su cela rodina taka...
Ja poznam dedka co fajcil cely zivot a nic mu nikdy nebolo az prisiel den ked mu kvoli zilam museli odrezat dolne koncatiny
....takze nemysli si ze sa mu nic nemoze stat..dneska je dneska zajtra moze byt inac
To je o zvyku. Ja tiež keď som začínala fajčiť, tak mi bolo blbo, točila sa mi hlava, bolo to nanič a časom to prešlo. Potom som prestala fajčiť, znova začala a už nefajčím cez pracovný týždeň tak veľa, čiže keď si dám prvú, tak som trochu taká oťapená, ale po ďalších je to v pohode už.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
....takze nemysli si ze sa mu nic nemoze stat..dneska je dneska zajtra moze byt inac