Je to pravda. Môj otec sa pokúšal prestať fajčiť, vždy keď mal chuť si zapáliť tak siahol po hocičom len aby ničo prežúval a nemyslel na cigarety. Pribral niekoľko kíl. Ale, nakoniec sa aj tak opäť vrátil k fajčeniu.
ide totiz o to, ze fajciar spotrebuje denne viac energie nez nefajciar...netusim preco,ale je to tak...preto ak si bol dlhodoby fajciar a zvykol si si na isty priijem potravy, teraz ked nefajcis, musim prijem energie znizit alebo zvysit vydaj...a samozrejme pravda je aj to, ze mnohy ludia od nervozity a abstaakov papaju
pi detoxikacny caj , denne prejdi aspon 10 km ak robis niaky sport je to len + nezabudaj ze mas na svojej strane mladost... tvoje telo sa toxickych latok zbavi rychlejsie ako niakeho 50 rocneho uja a kontroluj sa aby si sa nepristihol ze jes viac ako si bol zviknuty abstak alebo chut na cigaretu neprejde tym ze sa najes jednoducho si tym musis prejst a musis to vydrzat ... je to ako ked cestujes rychlikom cez cele slovensko a chce sa ti srat proste vydrz nic ine sa neda
No a este takto sa ta opytam... naozaj svojmu panickemu strachu pribrat par kil navyse dovolis aby ta zabil prostrednictvom cigarety ? No tak chvilu nebudes az tak sexi ale prestat fajcit je rozhodnutie ktore ta kladne ovplivni na cely zivot ! A az zima prejde prinajhorsom to zase zhodis .... ach ta mladez vsetko by chcela mat hned
presne najlepšie ako prestať fajčiť je začať športovať, lebo pri športe behaní plávaní a neviem čo aspoň u mňa klesá chuť zapáliť si, a mladý ľudia a hlavne chalani s tým nemajú také problémy jak ženské, to čo aj priberieš vybeháš, radšej prestať teraz jak niekedy už po 40tke mať zdravotné problémy, a keď ešte treba počítať s tým že cena cíg pôjde ešte hore...ja sa snažím prestať skoro furt ale to sa nedá
fajčenie vraj tlmí chuť na jedlo... čiže keď prestaneš fajčiť automaticky sa ti zvýši apetít... ale tak nemusí to tak byť aj v tvojom prípade... u každého je všetko inak uvidíš
ako nechcem sa nikoho dotknut ale keby takto premyslal kazdy ludstvo sa nikam nedostane hovorim o nazoroch ano zvysi sa ti chut do jedla tak automaticky priberies .... sme snad psy alebo sme ludia ? ked (ak) mas volu prestat fajcit a dokazes to rovnako mozes si mozes dat aj bacha na to pribratie je to len o voli a volu ma KAZDY JEDEN CLOVEK je len na nom ci sa ceste otoci chrbtom len preto ze je tazka...
Okrem toho hladovka ma precistuje organizmus cize ak sa prave teraz nebudes napchavat tvoje abstaky pominu este rychlejsie !
tak prestan teoretizovat a horsa za zdravsim zivotom !
No asi ano pretože ti ten nikotín bude chýbať a bude to tvoje telo chceť s niečím prekriť tak ako prvé po čom siahne bude jedlo ja osobne som nefajčila 2 týždne a pribrala som 5 kilo verte či nie ale je to pravda
to zavisi od toho ci namiesto cigariet budes jest...jeden chalan fajcil preto lebo ho cigarety zevraj upokojovali a povedal ze teraz ked je nervozny da si pohar vody ze si proste nahovara ze ho to ukludnuje az tomu veri
Hmm... ja pomaly a isto redukojem fajčenie a môžem povedať, že keď som fajčil viac cigariet denne tak som aj viac priberal. Teraz keď fajčím 2-4 cigi za den, tak som schudol, neviem čím to je, ale je to tak! A nech sa prepadnem pod západným nemeckom, ke´d si kecám!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nech Ti to výjde na dlhšie.
a inak vela stastia pri nefajceni
ale vratil som sa k tomu
a nelutujem.
zivot je len jeden tak si ho chcem uzit.
ale rozhodne to neprehanam ako niektori ze za den 2 krabicky,
mne jedna vidrzi asiq 3 dni.
mal som na mysli ze ked raz zacnes je velmi tazke prestat.. .no a potom priberes
Okrem toho hladovka ma precistuje organizmus cize ak sa prave teraz nebudes napchavat tvoje abstaky pominu este rychlejsie !
tak prestan teoretizovat a horsa za zdravsim zivotom !