takže...po fajčeni ostáva na prstoch smrad od cigariet...nemate nejaky trik, ako ho odstranit? prosto aby nesmrdeli ruky od cigy..deodorant/vonavka .. nepomaha..
ja ked som bol este mlady a sprostejsi ako som teraz ale nefajcim sem tam som si vtedy zapalil a mne pomahala supka z pomaranca alebo z mandarinky alebo nejaka čečina _D
riadne si ich ošúchaj o nejakú voňavú ihličnatú vetvičku alebo si ich utri do trávy ale to radšej aby mi od cigariet smrdeli nefajčí radšej keď ti to samému nedošlo
umyt si ruky poriadne s mydlom a potom nejaky krem na ruky, taky poriadne parfumovany, idealne smradlavy a nikto potom nevedel rozoznat smrad kremu od smradu cigariet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Alebo inak nedrž cigaretu v prstoch ale použi napríklad štipák alebo držiak na cigaretu priamo na to určený
dve muchy jednou ranou - 1 vyzeras ako imbecil a 2 nesmrdia ti prsty
ale inak ja to robím tak, že si poriadne umyjem ruky z mydlom a ešte si na ne nastriekam voňavku... mama mi to nikdy nezistila :p
Ja na to používam _fajčidlo_, ale s tým vyzerá človek divne
(ofc moje je kratšie, aby som si dočiahla pripáliť)