Vzdy ma zaujimalo preco je v anketach nejaka moznost pre ludi, ktorych sa anketa vobec netyka. Mas tam "Fajciari!" s vykrcinikom a ty do toho zadrbes moznost "Nefajcim" Nezkazi to tak trocha stat. ?
Zistujem kolko % z hlasujucich fajciarov pouziva plynovy zapalovac a nakoniec zistim, ze 30% hlasujucich fajciarov nefajci
@mirek123 Neboj, pálil som s tým plný kotol a jak som si na to zvykol, tak už som nechcel nič iné ako zippo.. =D Aj tak ku konci som len motal špeky, čiže aj tak mi to mohlo byť jedno.. =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@nietimekki Jasné, že nie fake.. radšej si priplatím za kvalitu a hlavne klasiku akoby som mal trapošiť s nejakou chujovinou. =D
chcela som ťa trochu podpichnúť, ale nechám to tak
Zistujem kolko % z hlasujucich fajciarov pouziva plynovy zapalovac a nakoniec zistim, ze 30% hlasujucich fajciarov nefajci
@30 mas pravdu.. a navyse podla mna tam ani nemuselo byt, že fajčiari, lebo zapalovac niekedy pri sebe nosia aj nefajciari
Aj tak najviac milujem kamarátov zapaľovač. Má benzínový. Úplne najlepší zapaľovač na svete ten benzínový zápach čo vždy ide za kamošom