ja nefajčím (zatiaľ úspešne odvykám), ale chcem sa vyjadriť. Doteraz som fajčila nejaký ten rok a kupovala som si stále tú istú značku cigariet, občas som zaexperimentovala, ale nič moc. Keď nemali v nejakom podniku "moje" cigarety, tak mi potom ani tak nechutili.
dosť to striedam, akurát keď sa mi nechce dlho rozmýšľať aké si kúpim, tak osvedčené modré LMky...ale teraz, jak si kupujem tabak, tak striedam značky, podľa toho koľko mám peňazí, a často si kúpim nový keď ešte trochu mám, tak aby som to mohla striedať/mixovať
Takto, fajčím buď tabak, alebo cigarety.. asi tak pol na pol, podľa peňazí.. Tabak si kupujem vždy ten istý a cigarety v 80% prípadoch tie isté, niekedy sa stane že moje nemajú lebonejsú až tak známe, tak kúpim elemky.. ale trebárs min. týždeň som si šla kúpiť tabak a ženská ma ukecala že ak si kúpim dvoje camelky, dostanem taký super kovový zapalovač.. tak som mala camelky
@h8u aj taký pultík tam mala, čo majú v hypermarketoch keď dávajú vzorky zadarmo? lebo raz som videla také, a fakt som si myslela, že dostanem cigu zadarmo, a nie.
stale LMky modre v makkom obale a raz za cas si kupim Marlborky tie mentolove a tie potom fajcim aj tri tyzdne lebo si dam len raz za cas z nich preto lebo su drahe .... no ale rozmyslam ze prejdem na nejake tie LIDLove za 2,40 lebo je to poriadny rozdiel 20 centov za krabicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a druhá kamoška máva raz za čas štedrú náladu a pár dní všetkých ponúka
Niekedy Marlborky čierne