chcela som dať, že som sa narodila s cigaretou v hube, lebo si to o mne veľa ľudí aj myslí, lae potom som si samú seba predtsavila ako deco, aký som k tomu mala odpor, haha. takže proste fajčím, lebo chcem. raz som len tak uvažovala, či prestanem. a potom som došla na to, že to nemá zmysel, lebo ešte chcem fajčiť. proste nechcem zatiaľ prestať, necítim sa nejak rozporuplne.
Ťažko povedať, skôr to bol zlom, situácia, ťažkosti a ja som zistila, že to je jediná chvíľa ked sa môžem zastaviť, mám to pre seba a môžem rozmýšľať a s pokorou prijať to, čo ma neodvratne čaká.
fajčiť som začala z frajeriny a ostala pri tom kvôli mojim úbohým nervom... začala som fajčiť v 16...
veľa ľudí hovorí, že fajčenie škodí a fajčiari chcú prestať, lebo že to škodí. neškodí ani tak fajčenie, ako psychické trýznenie sa za to, že človek fajčí.
mne fajčenie zatiaľ vždy len pomohlo. odolnejšie hlasivky, imunitný systém, prestali mi migrény, vyrovnávam nimi tlak, ukľudňujem sa (mám nejaké tie problémy so srdcom).
nehovorím, že je to zdravé, ale je kopa vecí, ktoré škodia oveľa viac. nakoniec aj v samotnom vzduchu je veľa škodlivín a keby mal človek prestať robiť všetko, čo ho zabíja, musel by sa rovno zabiť.
ja proste fajčím, lebo chcem a nik ma len tak nepresvedčí, aby som prestala. keby som chcela tak prestanem. ja nechcem prestať
No, a asi tak v 17tich..a prestala asi pred rokom..Skusila som to len zo zvedavosti..bola to chyba, priznavam..lebo uz som nevedela prestat..zachutilo mi to,a aj upokojovalo..ale nasla som nastastie uz ine sposoby na zvladnutie stresovej situacie, ako si fajcenim nicit svoje zdravie...
odpoved presne pre mna :ň dakujem ja jedoducho chcem fajcit, ukludnuje ma to, vyplna mi to nudu na prechadzke so psom, vdaka cigam som spoznala mnozstvo ludi... chcem fajcit a neprestat a umriet na rakovinu :d mueheheeeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
veľa ľudí hovorí, že fajčenie škodí a fajčiari chcú prestať, lebo že to škodí. neškodí ani tak fajčenie, ako psychické trýznenie sa za to, že človek fajčí.
mne fajčenie zatiaľ vždy len pomohlo. odolnejšie hlasivky, imunitný systém, prestali mi migrény, vyrovnávam nimi tlak, ukľudňujem sa (mám nejaké tie problémy so srdcom).
nehovorím, že je to zdravé, ale je kopa vecí, ktoré škodia oveľa viac. nakoniec aj v samotnom vzduchu je veľa škodlivín a keby mal človek prestať robiť všetko, čo ho zabíja, musel by sa rovno zabiť.
ja proste fajčím, lebo chcem a nik ma len tak nepresvedčí, aby som prestala. keby som chcela tak prestanem. ja nechcem prestať
ciastocne som zacal hlavne koli dobrej cene...karton marlboro za 9$ - no nekup to!