nemala som ani raz a som na to hrda pretoze: v minulosti bolo frajerinou fajcit teraz je frajerinou nefajcit...a nie len preto ale hlavne kvoli tomu ze nechpem ten zmysel ako nemam co robit? chcem byt frajerka? proste nechapem co je na tom take skvele a ako to moze NAPLNAT ZIVOT nielen mladych ludi ale ludi vseobecne...akoze zmysel mojho zivota je ze kazdy den vyfajcim jednu krabicku??? nie dakujem hnusi sa mi to
@Vewe tí čo fajčia im to nenapľňa život na to si odkiaľ prišla, jednoducho im to chutí (aj mne ), nič o tom nevieš, neskúšala, si, a to čo si napísala vyzerá ako "rodičovské informácie"
@vewe Rada by som ťa opravila - v minulosti bolo fajčenie frajerinou teraz sa to berie za úplne bežnú vec... A to vyjadrenie "zmysel života=fajčenie" si odkiaľ nabrala? Ak si nefajčila tak sa radšej zdrž ďalších "múdrych" slov...
Ehm a teraz k téme... Fajčím... A ja viem môžem sa hanbiť ... Také šteňa malô a fajčí to... Ale no čo už... Raz som sa to naučila... A na odučenie mám moc slabú vôľu...(aj keď toto ma stojí zdravie...)... Dobre si uvedomujem čo ma čaká... Ale raz aj tak zomriem... Nezáleží mi na tom kedy... Live fast, die young Takže tak ...
fajcenie je kokotina.. a ti co fajcia by sa mohli trosku nad sebou zamysliet ci je to spravna volba, ci uz z financneho hladiska, ci z hladiska zdravia alebo kvoli tomu ze smrdia jak tchor...
hmm to je dlha historia ,ale v skratke ....kedysi v minulosti to bolo raz za par mesiacov ...a teraz uz nie je ani to ....ale mne to velmi chuti praveze ...aj ked viem ,ze to skodi ,ale nemozem si pomoct akosi......ale snazim sa
Ja ani nikdy nebudem, neznášam ten smrad z toho... A je to strašne úbohé keď vidím spolužiakov, spolužiačky ako čakajú na koniec vyučka, len aby si mohli ísť zapáliť, pretože sú na tom až tak závislý.
len občas.. a to možno len tak zo dve za 4 mesiace .. a hlavne ked je nejaká velká akcia ale nutkanie aby som si zapálila po škole, len tak ked mám nervy, alebo aby som machrovala, to teda fakt nie.. A k tomu to ešte páchne. Nenávidím ak si dám von čisté tričko, umyjem si vlasy a dom prídem zasmradená jak starý chlap. Otrasné a nanajvýš nevkusné.
no tak prepacte ale ja v tom nevidim nic dobre a niesu to rodicovske informacie proste neviem na co ich vymysleli a ako vam moze chutit nieco co vam skodi neviem jak keby vam chutila nejaka kyselina sirova aj ked viete ze vas pomaly rozoziera
@Kurope rodicia ma nemaju v hrsti nidky sa so mnou nerozpravali o fajceni teda aspn mama oca neriesim pretoze to je uplne ina kategoria nikdy sa nikto so mnou doma nerozpraval o fajceni a dufam ze ani nebude
@Vewe@23 jednoduch každý má iné chute, ja zas neviem pochopiť ako to ty nedokážeš pochopiť, že H2SO4 no ohromne vtipné (chodíš na gympel že) áno škodí mi to ,ale keď mi to chutí (a závislí niesom- vyfajčím 3 alebo štyri kusy za mesiac) tak nie je čo riešiť
@Vewe@Foxhound@Kolini suhlas. A ak aj tu najdem niekoho co fajcenie obhajuje a tvrdi, ze to dnes uz nie frajerina ale uplne bezna vec, tak no comment fakt to byt rodicom takych deciek asi ma porazi. Ze bezne, no keby to bolo tak bezne @Klaudiqaaa , tak potom by sa nesnazili smradlavych a hlavne bezohladnych fajciarov odsuvat na okraj spolocnosti roznymi formami zakonov a zakazov fajcenia v restikach, na verejnych priestranstvach a podobne. Toto nespochybnis, nemas sancu a dobre, ze sa to tak deje. Som za.
"proste nechapem co je na tom take skvele a ako to moze NAPLNAT ZIVOT nielen mladych ludi ale ludi vseobecne...akoze zmysel mojho zivota je ze kazdy den vyfajcim jednu krabicku???"
@Kurope tak prepac ze mam nazor ako stara mama...a samozrejme to co si ty myslis je svete ale ked nedajboze nejka Veronika Andrejkova alebo vewe vyslovi svoj nazor tak samozrejme ju kazdy skuri kedze ma 14 ja pre vsetkych decko co nema svoj nazor a kazdy si na nej chce zgustnut a vybit svoje komplexy a nervy ktore sa mu pocas rokov nahromadili...ved ona je len taka babka do ktorej moze kedzy v jej zivote len nakladat a nakladat a nikdy nesmie nic zle povedat proti inym ludom pretoze to je hned hriech
@Kolini ....a teraz mi prosim ta odpovedz ale uprimne..Citis sa bohatsi o tie peniaze ktore ja dam na cigarety? zda sa ti ze by si mal o 3 eura denne viac ako tvoji kamarati co fajcia?
...zdravie...no tak mozno...ale moja volba..a ano stoji mi to zato...lepsie zomriet v 60 ako stary dedo co sa nemoze vyspat aby sa nepostal..
@Vewe@32 áno skúri ju každý (mimochodom aj ja mám 14 tak klud) ale keď nevieš o čom hovoríš tak radšej buď ticho, tvrdiť že fajčenie je zmysel života je dosť choré, komplexy? ja mám komplexy? sa pozri na seba! ja som absolútne vyrovnaný,
@kurope tak preco si napisal ze pripadam ako nevyrovnana sama so sebou???je pravda ze najkrajsia niesomale to uz mi je jedno a ak ti vadi co som napisala tak prepac ze som pochybila a povolili me nrvy ale uz od nedele mam take nervy ze ma ide porazit
@Horox a co myslis tym ze modernej?? fajci sa uz neskutocne dlho, takych 300 rokov urcite a doteraz to nikomu nevadilo...akurat, ze teraz je skurvena doba v ktorej sa obhajuju veci, ktore su v rozpore so zdravym rozum, a veci normalne sa zatlacaju do uzadia..
taakže.. kedysi to bolo tak, mal si cigaretu, mal si prestíž.. teraz je to presne tak isto len si to už nepamätáte, akí ste boli v partii king, keď ste si správne šlukli a nezakašlali áno bola som mladá 14-tka sprooostá, veľmi sprostá.. keď mi na to prišli som dostala cez hubu (od staršej sestry)a možno v tedy som bola strašne vytočená, teraz jej ĎAKUJEM... a keby som mala teraz ešte mladšieho súrodenca a dozvedela by som sa, že fajčí, tak by ho čakalo to isté čo mňa..
nechapem preco by som sa mala hanbit za to, ze fajcim. zarabam si na cigarety sama, sama rozhodujem o svojom zdravi. to ze niekomu sa nepaci ze vidi zenu s cigaretou? no a? mam ho u prdele co si o tom mysli. je vela ludi na svete ktorim to neprekaza a nerobia z toho dramu ze si clovek zapali. respektujem nefajciarov, nefajcim pri niekom komu to vadi, nemoze to vystat atd. vzdy sa pytam nefajciara ci mu bude vadit ak budem pri nom fajcit. ak nie tak pohoda, ak ano idem inde alebo si zapalim neskor. ak mi dotycny povie ze nie a pri tom ano je to jeho blbost lebo ma na rovinu povedat a hotovo. ak som na mieste kde sa fajci tak v com je problem? kde je zakazane fajcit nefajacim. koho ohrozujem? to ze si zapalim doma s frajerom ktory tiez fajci? alebo v aute v ktorom sme my dvaja? alebo vonku pred podnikom kde stoji pat dalsich fajciarov a robia to iste co ja?
a este dodatok: cigareta nie je cely moj zivot, ale chuti mi a viem si ju vychutnat. kazdy ma nieco ine co robi ked ma cas sam pre seba. ja si rada zapalim ku kave, k pohariku, atd. ale viem takisto nefajcit cely vecer ked sa mi proste nechce.
popravde za tie 3€ sa velmi dobre najem..z toho mam uzitok.. nakupim si potraviny a varim ( z varenia mam dokonca radost)..alebo pozvrem drahu do cajovne..ci ju potesim malickostou..ci uz ju alebo seba.. nesmrdim.. nechytaju ma dychacie problemy.. neciha na mna rakovina..
drviva vacsina mojich kamaratov nefajci cigarety.. mna totizto ten smrad odpudzuje.. vyhybam sa krcmam a barom..
zomries tak ci tak.. ale fajcenim cigariet si to zdravie nevylepsis.. vela ludi co sa vyhybaju alkoholu ci cigaretam a stravuju sa pomerne zdravo sa doziju aj 80 bez problemov.. ved je dost pripadov kedy sa 90 rocni prehanaju na svojich starych bycikloch a chodia na hroby kamaratov co fajcil ia chlastali...
fakt je lepsie zomriet v 60ke na rakovinu? pobavil si ma =D
so starobou sa musis skratka vyrovnat.. nikdy nevies aka bude..mozno budes ciperny..alebo smradlava cicina...
Joj, asi tyzden som fajcila, kvoli jednemu chlapcovi . Taku blbost uz by som dnes nechcela urobit. Aj tak ma to moc nebavilo, ako som zistila a pride mi to pri DIEVCATACH nanajvys negustiozny image.
pravdu mas velku teraz...jedna moze vyzerat s cigaretou ako lacna stetka, ina s nou posobi luxusne...aj ked fajcenie nemusim a nikdy nebudem fajcit, vyjadruje to pre mna pocit uvolnenia, pohody a pokoja
ako si povedala, ja nemám problém povedať iným ľuďom, že mi fajčenie nanajvýš vadí a odmietam to dýchať, tak nech s tým idú do prdele. problém je však v tom, že väčšinou som ja sama nefajčiar a veľká väčšina fajčí, čiže do prdele pošlú tak oni mňa (napr. v reštike, kde ideme do fajčiarskej časti). Čo sa týka zdravia, ak sa to netýka mojich úplne najbližších ľudí, tak to neriešim. Každý si za seba zodpovedá sám, aj za svoje zdravie, keď si ho niekto dobrovoľne ničí a ešte aj za to platí ťažké prachy.
Ale na makroekonómii nám bolo povedané, že vďaka bohu, že máme fajčiarov (kvôli takej nehoráznej dani)
@Kolini no vidis, ty ich utratis napriklad na jedlo..na to ja neutratim..je to o prioritach preto ja si mozem kludne povedat ze som tie peniaze utratil zo svojho hladiska dobre a ty mi nemas k tomu co dodat ak to je moja priorita a ja som spokojny s tym ze som tymto sposobom utratil peniaze..
..nemas dychacie problemy a ja?..rad by som si s tebou zahral futbal...a bol by si prekvapeny kto z nas dvoch vydrzi dlhsie behat..
..ano, pre mna je fakt lepsie zomriet v 60 ako byt nejaky stary dedek co si nedokaze sam utriet rit...nechapem preco by som to nemohol tak brat, len preto ze ty sa chces dozit 100 rokov, ja nie no a co?
..keby som nechcel fajcit tak nefajcim, nezaujimaju ma dovody zdravotne, ekonomicke...no ale aby som sa dostal k tomu, na co som sa ta povodne pytal...tvoja odpoved teda je, ze niesi o tie tri eura bohatsi, das ich do inych veci..takze nabuduce ked bdes hovorit o tom aki su fajciari zli, tak si to ekonomicke hladisko odpust, lebo sam natom neusetris..
@Horox vtedy sa fajcilo nespocetne viac ako dnes..pretoze cigy nestali take horibilne sumy, pretoze stat ta nebuzeroval viac ako vrahov, pretoze kazdemu bolo jedno co je zdrave a co nie..
@ayreen dakujem mhm v trnave bolo par podnikov kde sa proste vnutri nefajci, iba vonku a vacsinou som bola v nich. je to problem ak mas okolo seba samych fajciarov to je fakt na houby a v restauraciach sa stale moze fajcit? myslela som ze uz je v kazdej zakazane. no nevadi
do piči prečo fajčím? prečo to do seba kurwa davam, očakavam že ma to nejak upokojí alebo skor nabudí mi myšlienky ale hovno len ma to otupí ,je to na kokot.. nechcem to, ale nemam čo robiť bez toho, potrebujem to len aby som mal niečo v pysku a zabil trapny čas, trapny čas ako ho teraz zabíjam na tomto webe plnom dylinovskych dekopytnych fór
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Ehm a teraz k téme... Fajčím... A ja viem môžem sa hanbiť ... Také šteňa malô a fajčí to... Ale no čo už... Raz som sa to naučila... A na odučenie mám moc slabú vôľu...(aj keď toto ma stojí zdravie...)... Dobre si uvedomujem čo ma čaká... Ale raz aj tak zomriem... Nezáleží mi na tom kedy... Live fast, die young Takže tak ...
"proste nechapem co je na tom take skvele a ako to moze NAPLNAT ZIVOT nielen mladych ludi ale ludi vseobecne...akoze zmysel mojho zivota je ze kazdy den vyfajcim jednu krabicku???"
vyzeralo ako informácie alá stará mama
@Kolini ....a teraz mi prosim ta odpovedz ale uprimne..Citis sa bohatsi o tie peniaze ktore ja dam na cigarety? zda sa ti ze by si mal o 3 eura denne viac ako tvoji kamarati co fajcia?
...zdravie...no tak mozno...ale moja volba..a ano stoji mi to zato...lepsie zomriet v 60 ako stary dedo co sa nemoze vyspat aby sa nepostal..
nie, to som nenapísal... no vlastne, sú možno trocha prihlúplejší... ked beriem do úvahy to, že si neuvedomujú pár okolností...
@Belzeboss
nechcem zapárať, ale koľko sa fajčilo vtedy a koľko dnes?
popravde za tie 3€ sa velmi dobre najem..z toho mam uzitok.. nakupim si potraviny a varim ( z varenia mam dokonca radost)..alebo pozvrem drahu do cajovne..ci ju potesim malickostou..ci uz ju alebo seba.. nesmrdim.. nechytaju ma dychacie problemy.. neciha na mna rakovina..
drviva vacsina mojich kamaratov nefajci cigarety.. mna totizto ten smrad odpudzuje.. vyhybam sa krcmam a barom..
zomries tak ci tak.. ale fajcenim cigariet si to zdravie nevylepsis.. vela ludi co sa vyhybaju alkoholu ci cigaretam a stravuju sa pomerne zdravo sa doziju aj 80 bez problemov.. ved je dost pripadov kedy sa 90 rocni prehanaju na svojich starych bycikloch a chodia na hroby kamaratov co fajcil ia chlastali...
fakt je lepsie zomriet v 60ke na rakovinu? pobavil si ma =D
so starobou sa musis skratka vyrovnat.. nikdy nevies aka bude..mozno budes ciperny..alebo smradlava cicina...
Také, o ktorých počúvaš denne a pre mnohých je to určite klišé, ktoré sa ale zakladá na logike a pravde.
pozrite si tuto cast
@14
pravdu mas velku teraz...jedna moze vyzerat s cigaretou ako lacna stetka, ina s nou posobi luxusne...aj ked fajcenie nemusim a nikdy nebudem fajcit, vyjadruje to pre mna pocit uvolnenia, pohody a pokoja
ako si povedala, ja nemám problém povedať iným ľuďom, že mi fajčenie nanajvýš vadí a odmietam to dýchať, tak nech s tým idú do prdele. problém je však v tom, že väčšinou som ja sama nefajčiar a veľká väčšina fajčí, čiže do prdele pošlú tak oni mňa (napr. v reštike, kde ideme do fajčiarskej časti). Čo sa týka zdravia, ak sa to netýka mojich úplne najbližších ľudí, tak to neriešim. Každý si za seba zodpovedá sám, aj za svoje zdravie, keď si ho niekto dobrovoľne ničí a ešte aj za to platí ťažké prachy.
Ale na makroekonómii nám bolo povedané, že vďaka bohu, že máme fajčiarov (kvôli takej nehoráznej dani)
..nemas dychacie problemy a ja?..rad by som si s tebou zahral futbal...a bol by si prekvapeny kto z nas dvoch vydrzi dlhsie behat..
..ano, pre mna je fakt lepsie zomriet v 60 ako byt nejaky stary dedek co si nedokaze sam utriet rit...nechapem preco by som to nemohol tak brat, len preto ze ty sa chces dozit 100 rokov, ja nie no a co?
..keby som nechcel fajcit tak nefajcim, nezaujimaju ma dovody zdravotne, ekonomicke...no ale aby som sa dostal k tomu, na co som sa ta povodne pytal...tvoja odpoved teda je, ze niesi o tie tri eura bohatsi, das ich do inych veci..takze nabuduce ked bdes hovorit o tom aki su fajciari zli, tak si to ekonomicke hladisko odpust, lebo sam natom neusetris..