fajcim.. noo.. ako kedy.. niekedy za den ani jednu, niekedy dve, niekedy viac.. ked je nejaka oslava, chata alebo nieco, tak sa cigarety minaju rychlostou svetla.. az sa hanbim povedat, ze ked sme boli s priatelom minuly rok v cechach na festivale, boli sme tam tusim 4 dni, vkuse naliaty pivom, a vyfajcili sme (neodsudzujte ma) asi 13 krabiciek.. to bola fakt sila!!
@ciernaruzicka a ja ta ani odsudzovat nechcem, ale povedz mi .. naco si platna svojmu priatelov kedi si 4 dni v chlaste? taku dlho dobu snad niesu naliati ani najvacsi fajnsmekri (vagus, bezdomovec.. nazvi si to ako chces)
fajčím.....za deň krabičku...približne.......neviem si predstaviť ráno....vstať a nezapáliť si....ale keď som chorý...nechutí mi to..minule som tri dni nefajčil....a chcem prestať..ide mi to strašne do peňazí...
Zaujímalo by ma, koľko "nefajčiarov" zároveň fajčí vodnú fajku. Podľa mňa je to rovnako škodlivé, aj keď všetky výskumy v tomto smere mi prišli ako debilne spravené (vopred chceli dokázať buď jeden, alebo druhý extrém). Imho z vodnej všetci dostanú príšernú rakovinu.
krabicu denne.... keď nie su prachy alebo mám nejaký pseudo depresívny stav a jedná moja činnosť je že si idem na hajzel zapáliť tak cca 10... ale som nadobro rozhodnutá stým skonovať...z jediným potešením v mojom dni ale už oddávna sa ludia zocelovali tým že si odopierali to čo mali radi
fajčila som a dosť veľa, nebudem tu dávať čísla, ale poviem, že to boli dosť vysoké čísla, a naposledy som fajčila 5 augusta na oslave mojich narodiek, a keďže som skončila v katastrofálnom stave, tak nwm prečo ale prestalo mi to v tej dobe nejak chutiť, ale kto vie do kedy tak vydržím...
Nefajčím! Načo?! Je to zbytočné, ale úplne NEZMYSELNÉ ničenie si zdravia!
Keby fajčiari, ktorí fajčia kvôli problémom mysleli viac, ako na cigarety na to, že si vytvárajú ešte väčšie problémy a to so zdravím, svet by bol krajší!
už mi to chýba len keď pijem...ale to vtedy minimálne krabička za noc a kedže boli prázdniny nemala som stresy tak som to nepotrebovala ale uvidím teraz keď pôjdem do školy či začnem alebo nie
ako kedy. teraz som od pondelka do štvrtku kvasila doma a mala som jednu krabičku na celý týždeň, cez víkend padli dve krabičky, a to som ani nejako silno nežúrovala. ale keď som v škole alebo v robote, nemám problém s dvacinami denne.
fajcim len ked idem niekam sa zabavit, alebo tak... ale tak snazim sa to obmedozvat... (povecme ze dva krat za mesiac 5 az 10 cigariet, ci malych dutnikov... - tych potom menej)
ako kedy, dneska som mal od rána tušim tri a viac ich nebude, minule som bol od piatka do nedele na chate a 4 krabičky mi boli málo... teraz som bol na festivale a za deň a pol padlo 6 krabičiek... niekedy nemám ani jednu za deň
Fajčím príležitostne, niekedy za deň sfajčím 10 cigariet (hlavne na chatách a iných akciách), inokedy za týždeň 2 ... Začala som na strednej tuším v druháku, keď som mala strašné stresy jednak zo školy, z roboty, z rodiny a z toho ako nič nestíham... Keď som si zapálila, bolo mi lepšie. Ale teraz sa snažím prestať ale ide to ťažko asi nemám až takú pevnú vôľu. Aaa moc moc moc mi chutia čokoládové cigarety a závislá možno čiastočne som a aj keď fajčím, chcem odkázať tým čo nefajčia nech ani nezačínajú dobre viem, ako zdravo sa cítim keď si týždeň nezapálim.. a keď fajčím, nevydržím ráno zabehnúť ani 2 km........
facjil som 5rokov a som prestal.... myslel som ze to nedokazem... som zacal fajcit (dedkovsku) fajku... zacalo mi to viac chutit ako normalne cigarety, stratil som fajku a nechcel som dat dalsie lova do druhej tak som prestal fajcit...
cez pracovné dni ani nefajčím,väčšinou po škole sedím doma,ale ak si náhodou výjdem s kamošmi na hodinku-dve von,tak si dáme.. ale až príde piatok a víkend...neviem si predstaviť večer bez cigaretky... ale už by som aj rada prestala...fajčím už pár mesiacov, a pritom dosť športujem a cítim, že mi to nejak nerobí dobre .. :/ ale nemám pevnú vôľu no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Cigarety.
a cca krabičku.
Keby fajčiari, ktorí fajčia kvôli problémom mysleli viac, ako na cigarety na to, že si vytvárajú ešte väčšie problémy a to so zdravím, svet by bol krajší!
už mi to chýba len keď pijem...ale to vtedy minimálne krabička za noc a kedže boli prázdniny nemala som stresy tak som to nepotrebovala ale uvidím teraz keď pôjdem do školy či začnem alebo nie
Za celé prázdniny som nevyfajčila tuším ani dvadsať.