kto nefajčí s nami, fajčí proti nám! a neni to humus, je to pohodička, pekne pri pivku, alebo keď venčíš psa, počúvaš muziku, nikde naokolo niesú žiadne babky s inými psamy a nehubujú ti, keď nedvihneš hovno, keď čakáš na zastávke...
@18 vies ako citit dobru klobasku s cibulou? To tiez skodi zdraviu, udeniny su same karcinogeny... to teraz akoze som netolerantny ked zjem co mi chuti??
A ak ides do poniku kde sa fajci,tak je asi trosku hlupe dozadovat sa toho aby tam tolerovali tvoj odpor k fajceniu a nedymili tolko...
no ja si obcas dam to priznavam ale bola som vzdy zasadny odporca, ibaze som chcel avelmi pochopit, co na tom ti fajciari vidia, tak som zacala aa...pochopila som presne ako uz bolo povedane je to chvilka ked si clovek oddychne, je tak mimo reality, taka pohodicka.ja ked si dam tak najradsej sama na balkone ked je uz tma, alebo ked sedim len tak niekde vonku a ta cigareta prida atmosfere. vela veci skodi zdraviu. ale kym sa to neprehana je to podla mna celkom pochopitelne.a myslim ze vecsina co ma k tomu taky odpor nikdy nefajcila, mylsim ze nikdy nefajcila viac ako jednu alebo tak ze castejsie lebo to sa inak neda pochopit.
@21 nevravim o normalnom jedle ale o veciach,ktore si das pre chut. Cokoladu, cipsy, tycinky... dokazal by si vydrzat aj bez toho,ale jes to lebo ti to chuti.
A clovek zaraba peniaze nato aby ich minul a uspokojil svoje potreby...
By si mal robiť nejaké neoficiálne reklamy na cigarety, keďže oficiálne sú zakázané ...
"V tomto uponáhľanom svete treba na chvíľu jednoducho vypnúť, zastaviť a vychutnať si moment ... A čo je lepšie na vychutnávanie ako drahý smradľavý humus, ktorý vám zničí pľúca?" ...
Kurnik tak keď chceš fajčiť, tak fajči, ale asi by si mal rešpektovať, keď sa to niekomu nezdá zrovna rozumné, lebo takto keď porovnávaš jazdenie na autách s fajčením vyznieva to brutálne komicky
@38 neporovnávaj neporovnateľné, opakujem že keď z niekoho cítiť klobásu s cibuľou, môže to niektorým vadiť a iným nie, ale narozdiel od cigaretového dymu to nevplýva na zdravie.
S tými autami - myslím že veda sa stále vyvíja, vymýšľajú sa alternatívne pohony ktoré neškodia životnému prostrediu. A nepleť stále hrušky s jablkami... Chvíľu k cigaretám prirovnávate jedlo, potom zase autá...
@50 ak ti v tomto pripade nevadi znecistene ovzdusie,len preto ze vyhody z existencie aut prevazuju nevyhody tak potom by malo byt porovnatelna stimulacia koncentracie,sustredenie sa,vplyvom nikotinu za cenu znecistovania prostredia.
Vela myslienok ludi napadlo prave pri ,,ich chvilkach,, a premyslani pri fajceni... a tieto myslienky potom viedli k uskutocneniu veci,ktore pre spolocnost tak isto priniesli verejny uzitok...
Ak má človek nové auto a dá kúštik viac emisií ako povoľuje nejaká divná smernica, dobre, že ho neupália na hranici, ale po uliciach sa ženú trabanty, watburghy a staré škody jak keby na stromoch rástli ...
A to nehovorím o V3Skách, ktoré smrdia na 100 honov a z výfukov ide toľko dymu, že by to mohli používať v oddelení špeciálnych efektov v hollywoode ...
ja nechapem co na fajceni kazdy vidi... ved to nici zdravie a je to len v nasej mysli ze si myslime ze nam to pomaha. podla mna je to blbost a nedokozala by som mat najlepsieho kamarata alebo priatela ktory by fajcil... podla mna je to strasna blbost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
a môjho priateľa...
Už len vysvetli aká výhodná transakcia je si ich kupovať a hotovo
@16 spocitaj si kolko utracas za zuvacky,cokoladu,jedlo...
fuj je to humus, skodi to vasmu zdraviu, ale to je uz na vas, ale aspon fajcite tak aby to neskodilo a NESMRDELO ostatnym okolo, tolerancia!!
komu by sa pacilo tak strasne smrdiet? fuj
A ak ides do poniku kde sa fajci,tak je asi trosku hlupe dozadovat sa toho aby tam tolerovali tvoj odpor k fajceniu a nedymili tolko...
A clovek zaraba peniaze nato aby ich minul a uspokojil svoje potreby...
Ja sa z teba fakt asi potentujem
By si mal robiť nejaké neoficiálne reklamy na cigarety, keďže oficiálne sú zakázané ...
"V tomto uponáhľanom svete treba na chvíľu jednoducho vypnúť, zastaviť a vychutnať si moment ... A čo je lepšie na vychutnávanie ako drahý smradľavý humus, ktorý vám zničí pľúca?" ...
P.S.: Čokoláda nie je nezdravá, práve naopak.
Vsetko v prehnanej miere skodi.
Alkohol ti zabija mozgove bunky, tabletky ti nicia pecen, behanie skodi na klby...
Vsetko zle je aj na nieco dobre...
@31 pozri tak ako tebe nesmrdi ked sa niekto s tebou rozprava a tiahne z neho cibula s klobaskou, tak niekomu neprekaza ked pri nom iny fajci...
Vsetko je vec postoja...
Kurnik tak keď chceš fajčiť, tak fajči, ale asi by si mal rešpektovať, keď sa to niekomu nezdá zrovna rozumné, lebo takto keď porovnávaš jazdenie na autách s fajčením vyznieva to brutálne komicky
Nadavate na dym,ze to smrdi a prekaza vam to. Cigarety nie,ale kludne prechadzat sa po zasmradenej ulici a popri ceste je ok? trosku zvlastne
Nemusi byt vsetko co v zivote robis rozumne.....
Pitie alkoholu je rozumne,naco je to dobre?
S tými autami - myslím že veda sa stále vyvíja, vymýšľajú sa alternatívne pohony ktoré neškodia životnému prostrediu. A nepleť stále hrušky s jablkami... Chvíľu k cigaretám prirovnávate jedlo, potom zase autá...
A autá ako protipól k znečisteniu brutálne zvyšujú rýchlosť prepravy a narozdiel od napr. mhd ti dávajú voľnosť ...
P.S.: Alkohol nepijem.
A to sa ma pýtaš prečo? Veď ty piješ, nie ja
Ak sa ideme bavit o dyme,tak dym z cigariet je skodlivosotu porovnatelny s dymom z aut, ktoremu sa nevyhnes a na ten nikto nenadava...
Ano robia sa alternativne pohony,ale tak isto sa obmedzuju aj priestory na fajcenie.
Stale budu ludia ktory budu jazdit na starych autach ,ktore budu vypustat enormne emisie, tak ako budu ludia ktori budu fajcit v tvojej blizkosti.
@42 to ano,ale tu ide o rovinu skodlivosti,takze sice mas flexibilnejsi cas ale vypustas emisie do vzduchu.
@43 som envedel,ze obchody,skola,zabavne centrum,bary su v kopcoch a mimo ciest.
@44 netvrdim,ze je dobre,ale proste ludia to maju radi a tak to robia, vsetko je len vec navyku...
Bez alkoholu sa da,ale ak si nan navyknes tak bez neho to ide uz tazko...
Lenže cigarety akosi neposkytujú nejakú komplexnú spoločenskú výhodu, ktorú by som spozoroval, možno preto sa mi to zdá smiešne
Napríklad to, že celému svetu ušetríš denne predpokladám hodiny času cestovania
Presne tak
Vela myslienok ludi napadlo prave pri ,,ich chvilkach,, a premyslani pri fajceni... a tieto myslienky potom viedli k uskutocneniu veci,ktore pre spolocnost tak isto priniesli verejny uzitok...
Je to len vsugerovanie myslienky ze bez toho nemoze clovek vydrzat a byt.
A k tým emisiám z áut sa snažím tiež veľmi neprispievať, väčšinou sa po meste vozím električkou alebo chodím pešo...
A áno, na tých starých autách budú ľudia jazdiť stále, lebo niekto si novšie auto dovoliť nemôže
Ak má človek nové auto a dá kúštik viac emisií ako povoľuje nejaká divná smernica, dobre, že ho neupália na hranici, ale po uliciach sa ženú trabanty, watburghy a staré škody jak keby na stromoch rástli ...
A to nehovorím o V3Skách, ktoré smrdia na 100 honov a z výfukov ide toľko dymu, že by to mohli používať v oddelení špeciálnych efektov v hollywoode ...