len ked mam hroznu depku neviem co so sebou a nic ine nepomaha staci ta jedna cigareta apsychicky sa donutim potom ten humus nevopchat do ust co najdhlsiu dobu a rieisti svoje dpeky inak :d naposledy som fajcila noooo vo febrauri na lyziarskom po zisteni ze jeden puk potom ako mu bolo zle sa napchal kopou liekov a bolo mu zle az na skoro odvzezenie sanitkou alebo skor infarkt vychovavatelky a skory odchod domov po dni z intraku
NIE - jednoznacne a naco ??? 5 dôvodov preco nefajcit : 1.zdravie 2.zbytočnost 3.strata casu 4.skoda penazi 5.az do 18 sa nemoze fajcit ( v USA az do 21 ) a 6.infarkt v neskorsom obdobi a upchatie ciev a navyse skodi to plucam a srdcu
@peti556 su ludia ktory maju 100 rokov a fajcia. Ked si clovek vezme cigareta neni velmi zla kvoli tabaku ale kvoli chemikaliam, ktore davaju do papierika aj do toho tabaku dnu, je ich okolo 4000. Cisty tabak fajceny z fajky moze akurat u niekoho sposobit rakovinu ustnej dutiny a aj to vo vysokom veku.
Fajčím, fajčím veľa, chutí mi to, mám to rada, upokojuje ma to, stojí to veľa peňazí, ničí mi to zdravie, smrdí to, ale prestať nechcem... Aj by som chcela, ale aj nie, pretože som žiaľ, závislá, takže... Nie som na to hrdá, no deň bez cigarety si neviem predstaviť...
fajcim, nedavno som sa snazila prestat (znova), ale nejak to nevyslo.... jednoducho som zavisla... ano, stoji ma to vela penazi, nici mi to zdravie, rano mam hroznu plet.... ale nedokazem prestat a myslim ze ani nechcem prestat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale že fajčím neľutujem!