V istom obchode začali predávať fake-ové značky...DC, Etnies, Roxy!!!!! proste tricko, vyzera ako original, vsetko, aj logo znacky je uplne totozne...len nema tie setky vysacky zvnutra...tie papieriky...
Nuz a si si ista ze tam nie je nieco ako abibas namiesto adidas atp? Ale ak hej mozes zavolat na SOI (slovenska obchodna inspekcia) a povedat im kde, co a ako a oni si to uz poriesia.
Chavez- neska som to bola prestudovat..setko je na vlas rovnake..kebyze je namiesto Roxy Royx..je mi to jedno, tak ale hento?, nooo..dakujem, nemohla som si spomenut, ze je to SOI
Wewo-hehe nie som bonzáčka..ale tak nasralo ma to...vieš, ja si na Roxy veci potrpím...a mám tu značku rada..a toto ma naštavlo...ty kks, za 300sk! cinanci poje*ani!
boze, problem, co ti na tom vadi ze su tam neni vysacky? nosis tricko naopak alebo co? to je iste aj s nike vecmi, su to obycajne lacne tricka za 50 korun lacna potlac za 200 korun a predavaju sa za liter, chod do hociktorej reklamnej agentury a povedz ze si chces potlacit tricko nike, adidas, dc, a co ja viem co vsetko, povedia ti ze sa to da
...ale uz ked som pri tom...sa potom necudujte, ze date 3litre za tenisky a su to fejky...taka inspekcia by sa zisla aj do znackovych...napr moja mama si kupila tenisky za 1200sk-na ktore bola zlava 100sk! /pri takej sume stovka hore dole/ a ti debili nam nedali na to zarucny list!! za to ze to bolo v "akcii" tak to si myslim, ze je tiez pekna pichovina
4. DC je pre hip-hop trapakov ja skapem. V zivote som nevidel ziadneho fanusika rapu ze by nosil DC skor si kupi Nike alebo ine znacky a ked sme pri tom preco by tie DC nemohol nosit? To je snad kazdeho vec... drbnute deti
ja pocuvam hip hop a nosim aj DC. a je mi ukradnute ze si nejaky sk8taci myslia ze to je ich znacka. neviem preco by som to nenosila ked sa mi to paci. ale k teme. tej babenke asi islo o to ze ona vyhadzuje prachy za kvalitu a potom sa nejaky typ chvali s tym ze ma znackove tricka ale ma ich od cinana. ja osobne by som to nebrala az tak vazne. ale jedine asi SOI ti pomoze
hej aj u nas to predavaju...dost som sa cudovala ked som videla tricka roxy, dc ale co ma dorazilo aj Ed Hardy ale tak kaslat na to...nevzrusuj sa nad tym, nekupuj a mas pokoj
jasne kokso ved dem po meste a degesi maju triko dc degesky tiez pozeram na seba omg idem to zo seba ztrhnut us necem dc vsetko su to fejky ale podarene , kupila som si asi 3 trika fejky nic nikto nespoznal btw vsetci mi ich taaaak chvalili co ostatne mam po litri
...teraz nakupujem na ebayi secko tieto znacky mam to za minimalne smiesnu cenu a nie su to fejky nasla som si kompromis
Petika a ja si tiez na roxy potrpim teraz som si z entu objednala uzasnuu kabelku tiez za uzasne lovace a ked ju dakde na dakej trapke degesskej uvidim rozbijem jej hlavu
ja som tiez mala riadne nervy ked som to videla..to bolo najkrajsie na tychto znackach (Roxy,DC,Etnies atd) ze ich nemal kazdy a neboli fake..a krasne tricka,mikiny,gate su teraz dalsim shitom fake-ovanym..
44- no mne brasko priniesol z Irska take biele tricko a tam ciernym napisane ROXY +ciere logo...a v tom obchode predavaju presne take iste, akurat je lemovane flitrami ....no a nema vysacky...iba na krku ma napisane R O X Y hnusnyyy fejk za 2kila..bleee
len teraz neviem o co ti ide.Sak mozes to mat na haku...sak ty vies ze mas prave tricko a jebat na ostatnych. Je to ako zo sk8, surfom a snb. Znacka roxy bola vytvorena pre nadsencov/kyne tychto sportov a aj tak to nosi kazdy typek ktory ma vela prachov nato..takze to mas zajedna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
btw ja si nepotrpim na znackove veci...teda okrem botasiek
podla mna je zle aj to ked kradnu napady...myslim motivy, kresby a tak...
14-presne presne...a ked uz, hip-hopkaci nosia ine undergroundove znacky, nie volakee DC niekedy bolo DC kuul, ale teraz ju ma kazdi smejd...
nie kazdy je taky isty.... vacsina sudi podla deticiek ktori sa hraju na G´s............
15. jj to sa hned fsimne vysmejem ludi co mi powedia ze maju original a stalo to newiem kolko sto alebo tisic korun.... PROSTE JE TO FAKE
tak Cy3aha nepochopilA
sice u nas je mozne uz vsetko
» www.dcshoes.com/home.asp...
Rovnako ako Etnies :
» etnies.com/...
a napr. aj ja mám etnies boty a nemám ani skate... len preto, že sú určené pre určitú skupinu ľudí, ich iní nemôžu ani obuť??? .....
...teraz nakupujem na ebayi secko tieto znacky mam to za minimalne smiesnu cenu a nie su to fejky nasla som si kompromis
..jedine naco si potripim su tenisky...a nohavice.
..ale najlepsie bolo ked som v obchode uvidela HURLEY tricka ,.ze aaa ..
...a podla je to aj widiet ked je nieco fake sak..
..ale ked porpavde vlastnim mikinu element tez volaky fake a je to asi najlepia mikina keru mam lrebo prezila toho statocne wela a furt je natom dobre