Furt mi na pokeci vypisuje nejaka zena podla profilovky je pekna. Co by robila pekna zena na pokeci? A uz 3-4x som jej nic neodpisal a stale je vytrvala a na pokecove pomery pise dlhe a intligentne prispevky.
Toto sa mi raz stalo na jednej zoznamke. Zaujal ma chalan, tak som mu napísala. Chvíľu sme si písali, ale to tiež tak že on odpisovali na pol huby a ja bežne píšem pol kilometrové správy. No a nakoniec mi ešte zajebal že som určite fake, pretože som moc pekná na zoznamku...
Hej Policajti na pokeci ? Nesranduj Veď na pokeci by som nevidel to čo som tam videl ked som vošiel do miestnosti. Keby tam boli policajti Neblázniii tak by všetkých zavreli, aj keď na svk neviem neviem...
tak o jej fotke ti povedat neviem, ale minimalne nie je vymleta, ked pise inteligentne veci. to sa moc fejknut neda. mudry zahra sprosteho, ale nie naopak
Ked je pekna lahko si dakoho najde.
Ked je inteligentna, tiez si dakoho najde ale tazsie.
Ked je zena pekna a zaroven inteligentna, povedala by som ze ma problem si dakoho najst, uz len tuto to vidno - muz vidi take kombo si pomysli "Je to fejk?" "Co je na nej zle?" system error, abort mission, naruseny zafixovany pattern ze pekna zena musi byt automaticky tupe teliatko.
Potom sa musi dievca uchylovat k takym veciam ako je pokec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Takže je tam malé percento že bude reálna...
Však sa pozri ako dlho má účet a zistíš.
Ked je inteligentna, tiez si dakoho najde ale tazsie.
Ked je zena pekna a zaroven inteligentna, povedala by som ze ma problem si dakoho najst, uz len tuto to vidno - muz vidi take kombo si pomysli "Je to fejk?" "Co je na nej zle?" system error, abort mission, naruseny zafixovany pattern ze pekna zena musi byt automaticky tupe teliatko.
Potom sa musi dievca uchylovat k takym veciam ako je pokec.
A mozno to je fake, cojavim.