Naozaj su nemozne programy ako Celebrity Camp,Hit storočia a iné súťažné nezmysly,prečo radšej nedajú nejaký fakt dobrý film?a cez den?Metlock,kobra 11,a podobne veci všetko na jedno kopyto
matlock, kobra - velmi kvalitne spravene serialy. reality shows sice vsetky nemusim, ale hit storocia bol dobry napad a aj sikovne realizovane. nie vsetci chcu pozerat len filmy
Ked si chcem pozriet film, tak si pozriem nejaky na DVD, kde si mozem pozriet aky chcem a nie taky aky mi ponukne televizia...Podla mna je dobre, ze televizia dava prave taketo relacie a serialy. Ked as ti nepacia, tak ich nepozeraj, co ta ma na tom co stvat...mne sa nepaci napriklad Posta pre Teba, a rozculujem sa? Nepozeram a hotovo...
ked chodi vsade same sracky na miesto toho nezmyselneho tukania si mozes stiahnut fat dobry film aky ces. Alebo si predplat balik HBO. tam dakedy chodia dobre filmy. Mne to nevadi. Na diskoch mam same dobre filmy. ked cem pozrem si ich. A ked nejde nic v telke idem vonka nie? heh. kobra 11 jeinak spica serial
jj kobra 11 je super serial len keby som ho 400 krat uz cely nevidel a akoze telka ? to ja jedine helmark,HBO a take kde skutocne vysielaju kvalitu a na helmarku davaju filmy ktore spicovo ukludnuju nervy
Hit storočia som ani ja nemal rád... Som zvedavý, podľa akého kritéria vyberali pesničky, čo tam súťažili. Trebárs od Petra Nagya alebo od Nogu a Skrúcaného tam nebola žiadna...
nahodou ja som hit storocia pozerala a nie som nafetovany dochodca na materskej =D =D ja som sa na tom neskutocne bavila, na trapnej Hargasovej(nic v zlom Jarka =D) a na trapnych prevedeniach pesniciek, ako komedia sa dalo
viete preco telky davaju programy ako Hit storocia alebo ten dalsi hit neviem ako sa vola?
lebo uvedomte si, ze STV, Markiza a JOJ su univerzalne telky pre masovych divakov, HBO sa specializuje na filmy preto tam su filmy (mam ho a obcas kukam, ale TV Nonstop Kino vyzera byt lepsie, ale miesto UPC si musim zohnat kablovku od MicroNetu,sak konci v decmebri viazanost
MNa sere to že dávaju stále dookola tie iste serialy(ako napr. komisar rex) pred pár mesiacmi to chodilo aj 4 krát denne a teraz to začalo znovu. A fakt su vsetky tie serialy na jedno kopyto...ved existuje tolko dobrých veci, pri ktorých by dosiahli omnoho vyššiu sledovanosť a uplne na to seru...neviem čo tam maju za odbornikov v tých telkách, sak su to len amateri,ked im radia take hovadiny.
ja som si doterazmyslela a aj si myslim ze estevecka ci uz 1 abo 2 je prepsychopatov,....ved supertelo, hit storocia superstar 2, a podobne reality show ak sa to tak da nazvat....no preto nekukam stv....
ja uz telku ani nepozeram.....lebo sade sa pchaju len reality show........uz toho tiez mam dost....nepozerala som ani hit storocia....ani celebrity camp....a co ma dorazilo....je ta nova blbost..."vyvolena"...ved podobny format tu uz bol...a neviem ci moc zaujal....ale tento "reality boom".....hadam uz skonci
telku tiez nepozeram, ani si nepametam kedy som ju zapla a nesiel serial ako dalas alebo matlock, fakt ma to stve ze jedine co sa da obcas zapnut je hudobny kanal ale v poslednom case aj tie su na zaplakanie, mtv ma sklamalo hovadinami ako super sweet 16 a pod, music box zase non stop pusta slovenskych raperov, naozaj asi jedina vec ktoru mozem urbit stiahnut si serial alebo dobry film
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
lebo uvedomte si, ze STV, Markiza a JOJ su univerzalne telky pre masovych divakov, HBO sa specializuje na filmy preto tam su filmy (mam ho a obcas kukam, ale TV Nonstop Kino vyzera byt lepsie, ale miesto UPC si musim zohnat kablovku od MicroNetu,sak konci v decmebri viazanost
ale co sa tyka celej stv odporucam precitat clanok v casopise .tyzden