Fakt neviem nazvat moj problem ale ma ho každy a sú všade
Ten problém su sami debili kde sa pozriete všade sami inteligent a chytrak mňa už začinaju štvať v triede ich mame asi 24 +ja som do počtu lebo som sa neučil a skoncil tu ale o to neide ide o to že v triede ked ma niekto blbu naladu a ja poviem nej
Co nechapes ? mam v triede debilov ono to je tak ako v profesionaloch ten šaňo je najmudrejši a hovoria mu že je debil proste dačo take ale ne až tak necitlivo
takze tvoje nazory su v triede nepochopene a ohodnotene dissom, cize nazvanim teba ze si debila tieto urazky ta hnevaju a ako kompenzaciu aj ty atakujes ich, lebo mas pocit ze sa budu citit rovnako zle, tym ze si vytvoril tuto temu a zadissoval si, si teda svoj problem vyriesil pripadne ak ti este niekto napise ze ano mas pravdu, ze oni su debili a mas si ich nevsimat tak ti bude este lepsie lebo s tebou bude suhlasit aj niekto iny
@darkspirit Ak si ty mudrejsi tak ustupis to znamena ze ak ta zacnu urazat tak bud kludny usmej sa na nich a maj ich v riti nevsimaj si ich a ak budu pokracovat len sa na nich usmievaj musis ukazat ze to co robia ti vobec neprekaza a tak casom ich to prestane bavit
Ale sracky oni ta sikanuju alebo co ak ano tak toho najvetsieho dementa rozdrb ak nato nemas tak si srac a zasluzis si to je tu aj ina moznost cvic a potom sa len malokto ozve
Z toľkej inteligencie až nevieš písať ?
Vidím že ľudia majú úplne jasno v tom @8 rada oničom úplne.
Keď ustúpiš budeš za úplného chuja po zbytok rokov a vôbec ich to neodradí , radím ti aby si bol agresívny.
Nechcem byť zlá, ale možno by pomohlo naučiť sa poriadne po slovensky. Ak sa niekto vyjadruje ako Maďar, ktorý nevie o existencii interpunkcie, tak sa nedivím, že ho nik neberie vážne.
Nezamyslel si sa niekedy nad tym, ze ten debil si mozno prave ty? Ze je to naopak?
Lebo ako tak citam a pozeram na tvoju gramatiku, vyjadrovanie a chaby zmysel pre odovzdanie informacie, celkom to logicky do seba zapada, zeby to mohlo byt naopak .
Si prvak na priemyslovke? Unas to tiez tak bolo ako keby sutazili kto je najvacsi retard a ten najvacsi retard bol boss V 2. rocniku sa to nejako znormalizovalo.
Súhlasím s @12.. tým že sa budeš usmievať prídu na rad ďalšie urážky kľudne že si prihriaty keď sa len usmievaš.. proste musíš sa vedieť hádať a povedať si svoje za každú cenu...
Aj keby si sa len usmieval cely život na provokatérov čo by si z toho mal? nič nechali by ťa (možno) ale mali by ťa za sračku že sa bojíš dačo povedať tak sa len usmievaš..
Ako nehovorím za každú cenu sa hádať ale proste sam musíš vedieť kedy kto čo prehnal a kedy sa maš ozvať..
prva a najdolezitejsia vec podla mna je byt sam sebou, na nic sa nehrat a jednoducho si taky aky si a bud rad, ze si neni iny. na tych co ta urazaju kasli, nevies preco sa tak spravaju, ake maju prostredie doma- mozno si len na tebe ventiluju svoje problemy a zvysuju si svoje ego,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale vzdy sa moje problemy vojdu do 7,62mm riešení
Vidím že ľudia majú úplne jasno v tom @8 rada oničom úplne.
Keď ustúpiš budeš za úplného chuja po zbytok rokov a vôbec ich to neodradí , radím ti aby si bol agresívny.
Lebo ako tak citam a pozeram na tvoju gramatiku, vyjadrovanie a chaby zmysel pre odovzdanie informacie, celkom to logicky do seba zapada, zeby to mohlo byt naopak .
Aj keby si sa len usmieval cely život na provokatérov čo by si z toho mal? nič nechali by ťa (možno) ale mali by ťa za sračku že sa bojíš dačo povedať tak sa len usmievaš..
Ako nehovorím za každú cenu sa hádať ale proste sam musíš vedieť kedy kto čo prehnal a kedy sa maš ozvať..
a inak chapem ta ale nwm ti poradiť, proste prežiť to s nimi
1.) zmeň to
2.) vydrž ako @15
3.) zvykni si