No ak chces vediet, ake su tam prijimacky, zozen si knizku s prikladmi z minulych rokov. Tam to mas vsetko komplet. Ak mas nejake konkretne otazky, zhrn mi to do spravy, nechodim sem casto na fora.
pokial viem,tak na obycajny manazment sa omnoho tazsie dostat,ako na medzinarodny-sice tam robis testy z 2 cudzich jazykov,ale tam zoberu by som povedal,ze kazdeho...
Je pravda, ze v poslednych rokoch tam beru naozaj takmer kazdeho. Este 5 rokov dozadu to tak nebolo. Kazdopadne rozhoduje hlavne jazyk, kedze matika tradicne dopada katastrofalne
@denisa1993 OK, trenuj, ved ak budes potrebovat aj nejake materialy k matike, kludne sa ozvi, skusim Ti nieco poslat. Pripadne aj s komentarmi, ak bude treba. Nech Ta tam toho zaskoci co najmenej a ides na istotu...
@axwellx64 Ty jsi dával na druhé kolo jakože na denní?
Já nevím oni to tam mají jinak pro zahraniční studenty mají to posunutý. a já z ČR jsem jakože zahraniční.. jo a zatím mmi nic nepřišlo, ale to má být až 14 před přijimačkami
hej daval som na 2 kolo denne, odbor manazerska informatika, a uz by nieco mohli poslat, predsa uz aby som vedel ze kedy budu prijimacky a tak... Je tu niekto zo SR kto daval tiez na 2 kolo ? Alebo staci mi niekto kto to povedzme takto robil pred rokom,dvomi... Som nasiel na jednej stranke oficialnej asi skolskeho uradu ak si dobre pamatam, ze prave na tento odbor manazerska informatika sa hlasilo cca 270, prijali cca 70 a prihlasilo sa na zapis 45, co je o 5 ludi menej ako beru max. 50 alebo nato sa nepozeraju? ze uz je plna kapacita na nejakom odbore ? Ozaj prve kolo kedy malo zapis alebo este nemalo ?
Chcem sem ist, je to dobra skola aj celkovo vsetko dobre som pocul, iba tieto prijimacky co kazdy hovori inac, ze su lahke, ze su tazke... Chcel by som ist na istotu celkom, takze by som potreboval co najviac info naco sa pripravit a preto aj nejaky material potrebujem, matika a anglictina su asi profilove predmety na tej skole ? Mam vychodenu elektrotechnicku strednu, kde bola anglictina na slabsej urovni, matika este povedzme, ale ze matika je velmi tazka vsade citam, cize to ani z jedneho predmetu nebudem mat lahke. Mimochodim rok som bol na FEIke, i ked sa dalo spravit co sa dalo, ale matika,fyzika to bolo moc na mna. Nemam problem s programovanim a predmetmi informatickeho alebo technickeho typu - elektro a pod. Preto som sa rozhodol pre tento odbor bol mi sympaticky aj predmety su celkom zaujimave vo vyssich rocnikoch, sice v prvych nejake uctovnictvo mi nic velmi nehovori, ale ekonomiku som mal i na FEIke i na strednej a celkom zaujimave mi to prislo a dalo sa v pohode.
Takze poprosil by som nejake materialy ak mate k prijimackam, pan google mi nasiel akurat jeden z anglictiny co maju oficialne zavesene na webe FM.
Este trosku predbehnem, ak by sa nahodou zadarilo sa dostat na manazment tak intrak by som chcel na mlynoch - sturak je mozne dostat este v septembri ? Alebo treba pockat kym sa to trosku vyprazdni ktory odidu ? Ked som bol na FEIke tak mladost, ako celkom v pohode Ceckovy blok.
@sindy_ : ak mozes poprosil by som aj ja nejake materiali k prijimackam, moc by si pomohol, kedze nemam nato tie skripta ani...
Predám skrípt na prijímacie konanie (FM UK v Bratislave) Skriptá z matematiky : Riešené matematické úlohy z prijímacích skúšok 2002-2007 a 2008 - 2011. Anglický jazyk: Writing tasks, reading texts and exercises on vocabulary and grammar. 22 € + poštovné Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com.
Predám zbierku úloh „Alžbeta Foltínová a kolektív: Nákladový controlling (Prípadové štúdie)“ s vyriešenými príkladmi z predmetu Manažérske účtovníctvo, (ktoré boli podmienkou absolvovania predmetu); najnovšie vydanie (2014). Zbierka je vhodná pre študentov FM UK v Bratislave, (1. ročník bakalárskeho štúdia) a (4.ročník Mgr. štúdia: blok marketing a financie; personálny manažment a financie). Môže byť dobrou študijnou pomôckou aj pre študentov iných fakúlt ekonomického zamerania. Cena: 11€ + poštovné.
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tam sa nedostane len uplny tupec alebo niekto kto ma nulove stastie
na to, ze je to UK nic moc...
Já nevím oni to tam mají jinak pro zahraniční studenty mají to posunutý. a já z ČR jsem jakože zahraniční.. jo a zatím mmi nic nepřišlo, ale to má být až 14 před přijimačkami
Chcem sem ist, je to dobra skola aj celkovo vsetko dobre som pocul, iba tieto prijimacky co kazdy hovori inac, ze su lahke, ze su tazke... Chcel by som ist na istotu celkom, takze by som potreboval co najviac info naco sa pripravit a preto aj nejaky material potrebujem, matika a anglictina su asi profilove predmety na tej skole ? Mam vychodenu elektrotechnicku strednu, kde bola anglictina na slabsej urovni, matika este povedzme, ale ze matika je velmi tazka vsade citam, cize to ani z jedneho predmetu nebudem mat lahke. Mimochodim rok som bol na FEIke, i ked sa dalo spravit co sa dalo, ale matika,fyzika to bolo moc na mna. Nemam problem s programovanim a predmetmi informatickeho alebo technickeho typu - elektro a pod. Preto som sa rozhodol pre tento odbor bol mi sympaticky aj predmety su celkom zaujimave vo vyssich rocnikoch, sice v prvych nejake uctovnictvo mi nic velmi nehovori, ale ekonomiku som mal i na FEIke i na strednej a celkom zaujimave mi to prislo a dalo sa v pohode.
Takze poprosil by som nejake materialy ak mate k prijimackam, pan google mi nasiel akurat jeden z anglictiny co maju oficialne zavesene na webe FM.
Este trosku predbehnem, ak by sa nahodou zadarilo sa dostat na manazment tak intrak by som chcel na mlynoch - sturak je mozne dostat este v septembri ? Alebo treba pockat kym sa to trosku vyprazdni ktory odidu ? Ked som bol na FEIke tak mladost, ako celkom v pohode Ceckovy blok.
@sindy_ : ak mozes poprosil by som aj ja nejake materiali k prijimackam, moc by si pomohol, kedze nemam nato tie skripta ani...
Kontakt: zuzanakelemenova619@gmail.com