Fakulta manazmentu UK - este zoberu prihlasku Bc - denna ?
Zdravim, este mozem podat prihlasku na Bc - denna ? Isiel som do aisu, kde sa podavaju prihlasky, vyhladal manazment a na externu ano da sa, na dennu nie, ze bude mozne od 17.6 ? Takze to bude druhe kolo ? Je teda sanca sa tam dostat este na dennu formu ?
nie, ja som uz zobudeny asi rok, na inej VS, co som nevedel ze to ako dopadne... takze by som rad vedel, ze ci je este mozne teda podat, som pozeral ze prijimacky su v strede juna, takze to by som ak by sa dalo stihal este... a pre zahranicnych studentov je to do 31 jula, takze je tam este podla mna sanca...
@axwellx64 : Stačí si vyhľadať kritériá prijímania uchádzačov dannej fakulty a pri záujemcoch o denné štúdium stojí nasledujúca veta:
"Posledným dňom na podávanie prihlášok na denné bakalárske štúdium na Fakulte managementu UK na akademický rok 2012/2013 je 31. marec 2012.Dekan FM UK môže v prípade nízkeho počtu podaných prihlášok termín predĺžiť."
Takže by mala byť tvoja otázka skôr adresovaná na študijné oddelenie fakulty, kde ťa informujú o kapacitnom naplnení uchádzačov a vyjadrení dekana.
@axwellx64 to by mě taky zajímalo napiš pak prosím co ti odpověděli.. já mám ještě výhodu, že zahraniční studenti se můžou přihlásit do 31. júla takže bych ještě měla mít šanci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
"Posledným dňom na podávanie prihlášok na denné bakalárske štúdium na Fakulte managementu UK na akademický rok 2012/2013 je 31. marec 2012.Dekan FM UK môže v prípade nízkeho počtu podaných prihlášok termín predĺžiť."
Takže by mala byť tvoja otázka skôr adresovaná na študijné oddelenie fakulty, kde ťa informujú o kapacitnom naplnení uchádzačov a vyjadrení dekana.