a aka skola? ludia, zacnite sa vyjadrovat normalne... Fakulta manazmentu je velmi siroky pojem. Myslel som si, ze ked ma clovek (vraj) 22, tak dokaze sformulovat otazku tak, aby sa jej dalo rozumiet...
@seagull1 ježíís stane sa že pri rýchlo písani zabudnem napisať niečo čo som chcela myslím Faklutu manažmentu v PO! ale zrejme ty si sa nikdy nepomýlil)!
@smyliie nikto ta nenutil pisat rychlo a ta informacia je dost podstatna, nemyslis? nepytam sa to preto aby som ta zdrbal... netreba si brat kazdu kritiku k srdcu, ale staci sa len nad sebou zamysliet.
ale k teme.... ta matika je o nicom. Ale ak si z nejakej ucnovky, tak je tazka este aj obycanja linearna rovnica o jednej neznamej....
@seagull1 takých mudrých ľudí je veľa na svete ! ach .....no ja nepoznám nikoho kto by išiel z učnovky na vyšku a ne to ešte na Manažment ale ty asi takých poznáš ale spoko
@smyliie len sa ďalej urážaj asi poznáš veľmi málo ľudí ja ti len poviem, že ich nie je málo... ale niekto ako ty, sa pozerá len dopredu a nevidí nič len seba samého... pokojne spi ďalej a urážaj sa.
@smyliie tak som sa vyjadril... ja tú fakultu navštevujem, takže viem čo to je... a viem aj akí ľudia sa na ňu hlásia (a nielen na ňu, ale aj na iné školy). Nie je dôvod sa hneď urážať...
ale matika nie je vôbec problém. Musíš mať hlavne chuť sa učiť a mať rozum pre finančné predmety. Ak nemáš rada všeliake vzorce a výpočty, tak to budeš mať ťažké. Ani účtovníctvo nie je jednoduché, bez ohľadu na to, či si ho na strednej mala, alebo nie... každý ho má problém u istej docentky absolvovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale k teme.... ta matika je o nicom. Ale ak si z nejakej ucnovky, tak je tazka este aj obycanja linearna rovnica o jednej neznamej....
ale matika nie je vôbec problém. Musíš mať hlavne chuť sa učiť a mať rozum pre finančné predmety. Ak nemáš rada všeliake vzorce a výpočty, tak to budeš mať ťažké. Ani účtovníctvo nie je jednoduché, bez ohľadu na to, či si ho na strednej mala, alebo nie... každý ho má problém u istej docentky absolvovať.
niečo podobné som chcela počuť ďakujem pekne