"Ak ste počas štúdia na strednej škole dosiahli študijný priemer do 2,00 nemusíte absolvovať prijímačky."
Takto to píšu na stránke. Chcela by som vedieť, či pod pojmom "študijný priemer" mám rozumieť to, že priemer všetkých mojich priemerov vysvedčení nes
@wooot veď normálne si vypíš všetky známky z 1,2,3 ročníka a z polroka 4 a vyrátaj priemer po 2,00 nemusíš robiť prijímačky, čiže 2,00 by sa už nemalo rátať
@simka1311 bohužiaľ chodím na 6-ročný gympel, takže to asi nebudú len 3 ročníky to len mám asi posunuté závity v mozgu, keď stále nechápem alebo som sa zle vyjadrila.. proste problém je v tom, že jeden ročník som si kvalitne doblbala a na polroku mi vychádza priemer 2,18.. preto neviem či ich budú zaujímať všetky priemery, alebo len jeden - ten za celé štúdium, pretože ten by bol 1,7 :/
@jazka994 "vraví sa" však ja sama to vnímam ako dáku dlhšiu odpoveď ale ten stres.. čo ak mi to vypadne a podobne.. ale všetko bude fajn, hlavne nech nás niekde príjmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@warble existujú také, fakt
@simka1311 tak to dúfam