Fakulta medzinárodných vzťahov Ekonomickej univerzity v Bratislave
Ahojte!Mna by zaujimalo ci je tu niekto,kto je studentom tejto univerzity na fakulte medzinarodnych vztahov.Velmi by som sa tam chcela dostat a zaujima ma ci je to velmi obtiazne sa tam dostat a hlavne ohladom tych prijimacich testov,ako narocne su a ci j
ahoj moja byvala spoluziacka tam je teraz prvacka. a hovorila mi ,ze studium samo o sebe je dost narocne a je na dost vysokej urovni. na prijimackach 2 jazyky+matematika a ekonomia. maturovala zo sj,nej,anj,mat a eko a aj tak chodila na doucovania. a este mi spominala ze sa ucia treti jazyk. ona si dala spanielcinu.
Preboha, nechapem tieto otazky. Hlavne ohladom tych testov... Testy z jazykov a z matematiky sa daju kupit priamo v skriptarni na skole. Maju tam aj knizku z ekonomie, kde sice nie su vzorove testy, ale ak si ju dvakrat prejdes, mala by si test bez vacsich problemov spravit. Mimochodom, nemal by som propagovat piratstvo, ale ak sa nemylim, nieco z toho sa da stiahnut aj na nete (minimalne matiku som tam uz videl, aj ked len ako spakovane jpgy). Myslim, ze ked sa s tym pohras, aj dalsie knizky si najdes. Celkovo nova sada vsetkych knih na prijimacky Ta vyde cca 20 eciek. Odpoved na otazku, ci je tazke sa tam dostat: Ak mas slabe jazyky a matiku a ekonomiu si doteraz nevidela, nedas si namahu pozriet si tie testy aspon dva mesiace pred prijimackami a nedoberies si pripadne medzery, ale dojdes rovno na prijimacky a budes sa tam tvarit strasne prekvapene, tak ano, naozaj je tam tazke sa dostat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
viac ti nepomozem,toto je vsetko co viem od nej