Fakulta politických vied a medzinárodných vzťahov, BB
Možno riskujem, že sa tu objavia iba odpovede typu zasa vysoká škola atď., ale aj tak sa spýtam. Chodí sem niekto? Mohli by ste sa podeliť o dojmy z tejto školy? Sú prijímačky náročné a existuje vôbec nejaká kniha, z kt. by sa na ne dalo niečo naučiť? Za
@3 ak by to nejaky moj profesor tuto cital(by ste sa cudovali co to my mame za profakov), a zistil, ze som to ja, tak nech mi prosim nestrhava za to vyjadrenie body na skuskach..
@jenny1991 pravdupovediac, ani neviem, zatial ma vyhodili z jedneho predmetu, ale inak sa nestazujem, iba je to taky strasny bordel na intraku zima, net nam nesiel prvy tyzden, moodle este nefunguje poriadne.. to je tu take no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@jenny1991 pravdupovediac, ani neviem, zatial ma vyhodili z jedneho predmetu, ale inak sa nestazujem, iba je to taky strasny bordel na intraku zima, net nam nesiel prvy tyzden, moodle este nefunguje poriadne.. to je tu take no...