Tak ma napadlo, ked som pozeral tému pod touto, že zmrzlinov8 dodávka / autíčko Family Frost už tiež nechodí po meste, dobrých 7-10 rokov - prečože vlastne skončili?
Neviem či aj v ostatných mestách bol Family Frost...
u nas tiez...mam 16, este si na neho pamatam, mohol som mat tak 6-8 rokov, cize tiez nejakych tych 10 rokov nechodi...a nikdy som si zmrzlinu z neho nekupil
no veru, drahé to bolo...vtedy som bol mladý a vo vrecku nebolo este tolko koruniek ako dnes...musel som sa uspokojiť aj z obyčajím nanukom z obchodu za pár korun aj tak bol dobry
Ale mne mamina nikdy nechcela kúpiť dostatočné množstvo nanukov. Tak som to raz aj s kamarátkou zobrala do vlastných rúk,po celom meste sme to auto naháňali,nakoniec sme skončili na nejakej malinovke v krčme a naši mi strašne vynadali. Úplne si pamätám ako som išla so slzami v očiach na svojom ružovom bicyklíku domov. To bolo žúžo!
ty kks ja som bol v cechach za rodinou tak 1/2 dozadu a rano sa budim na daky zvuk, pocuvam, ze odkial ho poznam a ty kks FAMILY FROST no skoro ma jeblo
no tiež sa mi zdá že to bolo dobre dááávno aj tých desať rokov a neviem ako mohli niekde behať ked su zrušený :/ teda na slovensku určite. A vtedy vela firiem odchádzalo lebo mali na rok či 5 rokov neviem danovú úlavu a ked skončila tak vela firiem zas aj odišlo. ale neviem či kvôli tomu ale mamina mi odtial kupovala vždy nanuky nami
U nás tiež minulé leto behalo autíčko s tou zvučkou, ale nie som istá či to bol naozaj Family Frost alebo len nejaký pokus o niečo... a ani som to nejako bližšie neskúmala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Bola pomerne vterná a tatik do tej melódie vsadil tiež svoje... "ser**m ti na nanuky".
Ale mne mamina nikdy nechcela kúpiť dostatočné množstvo nanukov. Tak som to raz aj s kamarátkou zobrala do vlastných rúk,po celom meste sme to auto naháňali,nakoniec sme skončili na nejakej malinovke v krčme a naši mi strašne vynadali. Úplne si pamätám ako som išla so slzami v očiach na svojom ružovom bicyklíku domov. To bolo žúžo!
Aj by som na to bola bývala zabudla..
ja by som ich potrebovala zohnat,nemate niekto?