Zaujíma ma to pretože teraz je na fb stráášne veľa statusov o tom ako nemáme fandiť česku ale nórsku, lebo že oni na nás tiež nadávajú a tak... Ja osobne nechápem prečo sme sa nechali vyprovokovať tými pár jednicami od čechov, veď takých istých máme aj my... A teraz zasa budú na nás česi viacej nadávať bo my sme to blbí začali... Veď sme bratia preboha, neviem čo zasa riešia... OK toť môj názor, zaujíma ma váš
nefandím, dnes sme vyhrali a podali neskutočný výkon a už sa na nete navážajú, že sa ideme "posrať" z ničoho. veľmi dobre si pamätám, keď sme boli zlatí, jeden Čech sa nechal počuť v telke: "veď sú to len majstrovstvá, čo nikoho nezaujímajú, tak si o sebe nemyslite teraz niečo viac dobre?" - odvtedyy u mňa hokejovo skončili
@n0win0u neviem, preco by som to nemohla napisat do fora, ktoreho sa to tyka, to, ze ini to nepochopia, uz nie je moja chyba, ja som to napisala jasne dost: "zozrat kvoli kaucukovej blbosti" je ekvivalent za "musia hadat a nenavidiet kvoli pojebanemu puku", len som to v prvom prispevku napisala slusnejsie. vobec som tym nemyslela, ze kazdy, kto pozera hokej, je dement, aj ked ano, netusim, co to tym ludom da do zivota.
@hoperpohroma vies teba bavi sledovat nieco ine a tiez neviem co ti to moze dat do zivota, alebo nedajboze niekto, kto sleduje nieco podobne je dement. ale nemam to potrebu takto pisat do fora, ale ok, chapem jasne. prepac nechcem zbytocne vyryvat, len mi to prislo tiez ako podpichnutie to tvoje, nic vic, nic min
@n0win0u dementi su ti, ktori sa kvoli hokeju maju potrebu neznasat.
tych, ktorych to proste pozerat bavi, neodsudzujem, len ich nechapem. veci, co bavia mna, mi pridu stae zmysluplnejsie, ako sa zabavat tym, ze niekto nahana puk.
@hoperpohroma suhlasim.. tiez nerozumiem ako sa mozu ludia neznasat kvoli takej kokotine... sport samotny nie je problem, ale picovat do inych ludi, kvoli sportovcom, ktori by fanusikov v realnom zivote ani neosrali je divne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
"ha, ja som postúpil a ty nie, ešte sa mi budeš smiať?"
ale nie je to výsmešné, je to skôr také... ja to neviem ani opísať. ak nepostúpia, bude ma to proste sčasti tešiť a sčasti budem z toho smutná.
ak postúpia, bude ma to tešiť, lebo je to rodina predsa
ja fandím fínom !
ked sa par jednotlivcov potrebuje ist zozrat kvoli kaucukovej blbosti, tak prosim. slovak, ci cech, je mi to jedno, su to dementi.
a inak jj prajem im
a inak @18 ja tiez, hraju najkrajsi hokej rozhodne
NORWAY
A áno, fandím, každý rok a nie len v hokeji. A inak ešte v hokeji aj rusom.
aj pre @chevro : myslela som to tak, ze ludia, ktori sa musia hadat a nenavidiet kvoli pojebanemu puku, su dementi, ja to mam.. tam.
tych, ktorych to proste pozerat bavi, neodsudzujem, len ich nechapem. veci, co bavia mna, mi pridu stae zmysluplnejsie, ako sa zabavat tym, ze niekto nahana puk.
@hoperpohroma suhlasim.. tiez nerozumiem ako sa mozu ludia neznasat kvoli takej kokotine... sport samotny nie je problem, ale picovat do inych ludi, kvoli sportovcom, ktori by fanusikov v realnom zivote ani neosrali je divne...