filmy Stardust, In the name of the king (ale dvojka je blbost, jednotka sa da, lebo aj Statham, , Vlkodav z kmena sedych psov/Volkodav iz roda Serykh Psov (velmi dobry fantasy z nie americkej produkcie), Ring of nibelungen, Prachettove Discworld knihy sfilmovane --- vstko som naschval napisal nie az take bezne fantasy filmy, este z beznych ja neviem Season of the Witch
oooh a este vcelku vymakany fantasy serial - Legend of the Seeker - ten som zhltol riadne, klasika na styl Hercules ci Xena, len je to nove (aj efekty, spomalovacky atd.), skoda, ze nepokracuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Príbeh kráľovraha
Odkaz dračích jazdcov
...
Magic the gathering - jedno z naj fantazy podla karetnej hry ... obrovsky pribeh v castiach..
Malazska kniha padlych - odporucam velmi putave
Warhammer - skvely svet a silne pseudo nabozenstva
vyssie spomenuty odkaz dracich jazdcov (eragon)
Solomon Kane
Zaklinac
Mononoke( je to naime ale nenehaj sa odstrasit
Donnie Darko
filmy Stardust, In the name of the king (ale dvojka je blbost, jednotka sa da, lebo aj Statham, , Vlkodav z kmena sedych psov/Volkodav iz roda Serykh Psov (velmi dobry fantasy z nie americkej produkcie), Ring of nibelungen, Prachettove Discworld knihy sfilmovane --- vstko som naschval napisal nie az take bezne fantasy filmy, este z beznych ja neviem Season of the Witch
oooh a este vcelku vymakany fantasy serial - Legend of the Seeker - ten som zhltol riadne, klasika na styl Hercules ci Xena, len je to nove (aj efekty, spomalovacky atd.), skoda, ze nepokracuje...
hope I helped,
alebo Hviezdny prach.
alebo Temné Hmoty - Zlatý Kompas je sfilmovaný .
v podstate aj Čarodejov učeň.
Nanny McPhee.
Atramentové srdce.
alebo seriál Merlin.
a Doctor Who má aj fantasy prvky !!
» www.csfd.sk/zebricky/specif...
(od údajne najlepších po tie slabšie)
a neviem či si videl ale skús si pozrieť rozšírenú verziu pána prsteňov