Nájdu sa tu nejaký fanušíkovia BOXu ? Ak áno rád by som vedel Top 5 najobľúbenejších boxerov All-Time top 3 súčasných 3 najlepšie fighty v histórií a najlepší fight roka Hádam tu je niekto rovnako naladený pre tento šport.
Čau no ja som kickboxer thajboxer, ale začínal som učením sa boxu bol som jeho fanúšik (aj trz som ale radšej si pozrem nejaky mma , judo, zápasenie , kickbox k-1, alebo thajsky) teším ma že tu je niekto kto je tiež fanúšikom bojového športu , skúsim popremýšlať ptm napíšem
Najobľúbenejší boxeri (All-Time) : 1. Marvin Hagler
2. Thomas Hearns
3. Evander Holyfield
4. Deontay Wilder
5. Na piate Ali-Adrien Broner-Mike Tyson-Arturo Gatti
Zo súčasných TOP 3 : Deontay Wilder, Andre Ward, Kovalev (možno aj Crawford)
Top fights (All-Time) : 1. "The War" - Marvelous Marvin Hagler - Thomas "Tommy" Hearns : najlepší zápas v mojich očiach
2. Arturo Gatti-Micky Ward I. II. III. - Trilógia super zápasov, bojovníkov so srdcom, z trilógie je prvý zápas najväcší masakrálny boj aký kedy bol, proste slugfest Podobne ako Foreman vs Lyle
3.Marvelous Marvin Hagler - Sugar Ray Leonard - Aj ked môj obľúbenec prehral, je to zápas so skutočnou rivalitou, i ked v mojich očiach bol Hagler okradnutý a Leonard dokopy nespravil nič. Utekal, prílíš na dištanc boxoval a ked udieral boli to len rýchle-slabé-shiny údery ktoré veľa bolesti a poškodenia nespravili
A zápas 2016 jednoznačne Andre Ward - Sergej Kovalev , kto by nevedel víťaž tohto fightu sa stane TOP 1 Pound-for-Pound Boxer vo svete, inými slovami najlšepším boxerom sveta. Okrem toho obaja idú do zápasu bez prehry ! A dalšie 2 dobré zápasy boli Keith "One Time" Thurman vs Shawn " Show Time" Porter a Terence Crawford vs Viktor Postol ( i ked zápas mal hype bol celkom jednosmerný)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Najobľúbenejší boxeri (All-Time) : 1. Marvin Hagler
2. Thomas Hearns
3. Evander Holyfield
4. Deontay Wilder
5. Na piate Ali-Adrien Broner-Mike Tyson-Arturo Gatti
Zo súčasných TOP 3 : Deontay Wilder, Andre Ward, Kovalev (možno aj Crawford)
Top fights (All-Time) : 1. "The War" - Marvelous Marvin Hagler - Thomas "Tommy" Hearns : najlepší zápas v mojich očiach
2. Arturo Gatti-Micky Ward I. II. III. - Trilógia super zápasov, bojovníkov so srdcom, z trilógie je prvý zápas najväcší masakrálny boj aký kedy bol, proste slugfest Podobne ako Foreman vs Lyle
3.Marvelous Marvin Hagler - Sugar Ray Leonard - Aj ked môj obľúbenec prehral, je to zápas so skutočnou rivalitou, i ked v mojich očiach bol Hagler okradnutý a Leonard dokopy nespravil nič. Utekal, prílíš na dištanc boxoval a ked udieral boli to len rýchle-slabé-shiny údery ktoré veľa bolesti a poškodenia nespravili
A zápas 2016 jednoznačne Andre Ward - Sergej Kovalev , kto by nevedel víťaž tohto fightu sa stane TOP 1 Pound-for-Pound Boxer vo svete, inými slovami najlšepším boxerom sveta. Okrem toho obaja idú do zápasu bez prehry ! A dalšie 2 dobré zápasy boli Keith "One Time" Thurman vs Shawn " Show Time" Porter a Terence Crawford vs Viktor Postol ( i ked zápas mal hype bol celkom jednosmerný)