co si myslite suhlasite so mnou...neznasam ked sa hra hokej a vedieme dari sa nam tak vsetci su happy..ospevuju hokejistov ze su bohovia a neviem co vsetko a ak nahodou jeden priblbly zapas ako dnes s Bieloruskom nevyjde a to bol len pripravny tak vsetci
Ja drzim nasmu teamu palce v dobrom aj v zlom. Jasne, aj ked viem, ze mame slaby team a nie je sanca na medailu... poznas to nadej umiera posledna... povedala nadej a umrela
suhlasim s tym poslednym, pretoze iba prawy fanusik drzi s tymom i ked sa mu nedari... a weri im ze sa to da zvratit... a navyse je uz zname je pridu vyborni slowaci z kanady... a wsetko s tym spojene...
..no ja som nazoru ze fandit treba wzdy aj za zleho lebo kto wtedy nefandi je uplny retardko..a to nemyslim iba ohladom sk reprezentacie....
..napr ked k nam do NR prisiel Arturs Irbe kotol bol totalne plny uz od stvrtej...samozrejme setci parkožrúti sa napchali do kotla lebo oni najlepse fanda. ...no akurat boli cely zapas ticho a my zwysok co sme tam skoro furt sme si mohli hlasy wykricat..samozrejme ked NR prehrawa je kotol prazdny lebo sme "az" siedmy..s takymito nazormi nesuhlasim...a nesuhlasim ani s tymi dedkovcami co tham stoja a twaria sa jak najwacsi treneri roka...
..najwacsa haluz bolo ked sme boli majstrami sweta na hokeji to spoluziaci jaky je faynowy Lasak a newim co oslawyyy...a narok ked sme boli treti a predtym sme prehrali wolaky zapas thak Lasak bol najhorsi a newim co..pricom sme wtedy nedosiahli nejaky strasny wysledok...
..a aj ked sme prehrali s bieloruskom??.aaa co..to znamena ze nemame na nic sancu??..mame..
... tak ked som niecoho / nikeoho fanusik, tak s nim sympatizujem aj v dobrom aj zlom .. ale k hokeju nemam vobec ziadny vztah, neviem ci hrame uplne perfektne alebo priemerne a je mi to v podstate jedno ... proste internet rychlejsi nebude, zviditelnit nas to az tak nezviditelni, lebo Amici si aj tak nepozru, kde vlastne je to Slovensko, kazdopadne ako slovak samozrejmä chcem aby vyhrali nasi ale ked sa tak nestane nebudem sjklamany .. takiso ako ked vyhrame tak nepojdem oslavovat .. mozno len tak pojdeme s kamareatmi pozret finale, ale aj to bude viac o tom ze sa zideme a dame pivo a rec ...
"Prehrali SME, Nabili NÁS, Vyhrali SME, SME najlepší" - tieto a podobné sračky skanduje väčšina ľudí ako keby boli najväčší machri a pritom len sedia doma alebo v pube na prdeli...
Kokso, ako môže niekto takú sračku povedať, že "vyhrali SME!", keď on sám nič nespraví...
je to ten isty problem ako pri klubovom hokeji.dari sa je plny stadion...jedna prehra a nikto nepride...
myslim si, ze je to blbost hlavne co sa tyka tychto zapasov.ked pokaslu nejaky dolezity zapas a ludia sa nastvu tak chapem...ajked nie vzdy
ved ked chcem tak fandim stale...a nenavidim takych fanusikov co sa do hokeja ani troska nerozumeju(nevedia ani pomaly kto je trener nie este kto tam hra)a budu do toho kecaaaaat ako najvacsi znalci nasej repre...
Tak ja som mala rada hokej kým sme nevyhrali zlato, lebo vtedy sa aj zz tých čo nevedeli čo je hokejka stali naj fanúšikovia umelý fanúšikovia a stal sa zrazu hokej športom, kt. sledujú všetci ale nie od srdca a vtedy ma prestal baviť. Lebo spolužiačky v škole si dávali mená hokejistov a tvárili sa, že sú fanúšičky a pritom ani nevedeli koľko hráčov je na lade alebo tak. a že existujú aj kluby to už duplom nevedeli a vtedy som sa vysrala na celý hokej, pozriem si jedine finále, nič iné má nezaujíma, ešte ak nejaký lákavý zápas. Alebo ešte NHL tá nieje tak zblbnutá blbými slovákmi... prepáčte za výraz
A už som verná len futbalu i keď tiež sa to nejak kazí. Ale to je moja láska a tej sa nevzdám nikdy... ani pre blbých fanúšikov...
sabica presne si to vystihla ako to cele bolo a je... tiez som jedna z tych fandov, ktori fandili este pred petrohradom... ale hokej je skvela hra a kvoli ludom, ktori drzia palce ked sa dari sa ho nevzdam... a co sa tyka futbalu tak ten je tiez cool
mna nejak cely hokej neirituje..podla mna je zbytocne sediet pred telkou a dve hodiny cumet co sa deje ked sa aj tak nic nedeje...ja sa nakoniec dozviem skore a to mi staci..pocas celeho zapasu robim nieco zmysluplnejsie
Tommyhot kanada nema sancu. Z minulorocneho tymu tam hra momentalne iba jedniny hrac, ktory bol min, rok na majstrovstvach.
Navyse nemcov porazili horkotazko 3:2 , kdezto mi 5:1, (a navyse by som im ani ten jeden neuznal lebo dost tienil krizanovi) a s normi hrali chvylu tez vyrovnanu hru (2:2) ale vyhrali 4:2 kdezto mi sme ich s prehladom dali na 3:0.
Ale musim podotknut ze nas dost dobre podrzal HALAK.
Navyse ak pojdeme s prvej priecky dalej sa stretneme s BIELORUSKOM a potom s USA (bo vcera prehrali s CZE) , a ak sa nemylim, dalej dostaneme aj tak to cesko. Co si myslim ze velku sancu nemame (aj ked verim ze slovensko vyhra, to verim vzdycki ) , ale statistioky hovoria jasne, neikde som cital ze sme hrali s CZE 42 oficialnych zapasov, s toho sme tusim 4 vyhrali, 2 remizovali a ostatne sme prehrali. Tj tolko
Ale aj tak dobre, lebo aj ked prehrame nad cze, aj tak by sme mali postupit, a potom sa moze stat ze cechov stretneme len vo finale Ak by sme sa tam dostali.
A co sa tyka tych fanusikov, jebat na nich, ja fandim hokeju a nasim nie kvoli fanusikom, ale kvoli tomu ze ma to bavy. Takze mne je jedno nech si fandi kto chce kedy chce Ja mam hokej rad, a hlavne nas tym. Tj si to rad pozrem.
It k tej kanade, kazdy zapas je iny a to ze nasi vyhrali nad nemcami a normi viac nez kanada, neznamena ze kanada s nami teraz prehra. Je sice pravda ze nemaju teraz ziadnych hracov, narozdiel od nasich, ale aj tak verim ze budu majstri..
Nuz ked som pozeral ameriku bolo mi az zle. Musim len podotknut, ze nas prvy utok je horsi nez stvrtym. Treba zlepsit troska obranu a zohranost prveho utoku, alebo to tam troska poprehadzovat inac nevim nevim
Ale aj tak ma najviac pobavilo nemecko vs cesko Kto si podal na nemcov je kurwa v baliku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Slovakia forever and ever and ever!!!!!!!!!!
We're all together and winning is our aim
So chceer us on through the sun and rain...
'cause Slovakia, Slovakia is our name
..napr ked k nam do NR prisiel Arturs Irbe kotol bol totalne plny uz od stvrtej...samozrejme setci parkožrúti sa napchali do kotla lebo oni najlepse fanda. ...no akurat boli cely zapas ticho a my zwysok co sme tam skoro furt sme si mohli hlasy wykricat..samozrejme ked NR prehrawa je kotol prazdny lebo sme "az" siedmy..s takymito nazormi nesuhlasim...a nesuhlasim ani s tymi dedkovcami co tham stoja a twaria sa jak najwacsi treneri roka...
..najwacsa haluz bolo ked sme boli majstrami sweta na hokeji to spoluziaci jaky je faynowy Lasak a newim co oslawyyy...a narok ked sme boli treti a predtym sme prehrali wolaky zapas thak Lasak bol najhorsi a newim co..pricom sme wtedy nedosiahli nejaky strasny wysledok...
..a aj ked sme prehrali s bieloruskom??.aaa co..to znamena ze nemame na nic sancu??..mame..
"Prehrali SME, Nabili NÁS, Vyhrali SME, SME najlepší" - tieto a podobné sračky skanduje väčšina ľudí ako keby boli najväčší machri a pritom len sedia doma alebo v pube na prdeli...
Kokso, ako môže niekto takú sračku povedať, že "vyhrali SME!", keď on sám nič nespraví...
Je to trápne...
No flame plz
myslim si, ze je to blbost hlavne co sa tyka tychto zapasov.ked pokaslu nejaky dolezity zapas a ludia sa nastvu tak chapem...ajked nie vzdy
ved ked chcem tak fandim stale...a nenavidim takych fanusikov co sa do hokeja ani troska nerozumeju(nevedia ani pomaly kto je trener nie este kto tam hra)a budu do toho kecaaaaat ako najvacsi znalci nasej repre...
Horsi je pripad:
Pri vyhre: Vyhrali smeeee, sme supeeer, nabili sme supera...
Pri prehre: Ti debili prehrali, nasi prehrali a podobne...
Tak tito su na smiech a nie pravi fandovia, ktori si vedia aj prehru pripustit
Hlavne ked sme uz aspom v stvrtfinale , vtedy je kazdy slovak tvoj bracho .
A už som verná len futbalu i keď tiež sa to nejak kazí. Ale to je moja láska a tej sa nevzdám nikdy... ani pre blbých fanúšikov...
Navyse nemcov porazili horkotazko 3:2 , kdezto mi 5:1, (a navyse by som im ani ten jeden neuznal lebo dost tienil krizanovi) a s normi hrali chvylu tez vyrovnanu hru (2:2) ale vyhrali 4:2 kdezto mi sme ich s prehladom dali na 3:0.
Ale musim podotknut ze nas dost dobre podrzal HALAK.
Navyse ak pojdeme s prvej priecky dalej sa stretneme s BIELORUSKOM a potom s USA (bo vcera prehrali s CZE) , a ak sa nemylim, dalej dostaneme aj tak to cesko. Co si myslim ze velku sancu nemame (aj ked verim ze slovensko vyhra, to verim vzdycki ) , ale statistioky hovoria jasne, neikde som cital ze sme hrali s CZE 42 oficialnych zapasov, s toho sme tusim 4 vyhrali, 2 remizovali a ostatne sme prehrali. Tj tolko
Ale aj tak dobre, lebo aj ked prehrame nad cze, aj tak by sme mali postupit, a potom sa moze stat ze cechov stretneme len vo finale Ak by sme sa tam dostali.
A co sa tyka tych fanusikov, jebat na nich, ja fandim hokeju a nasim nie kvoli fanusikom, ale kvoli tomu ze ma to bavy. Takze mne je jedno nech si fandi kto chce kedy chce Ja mam hokej rad, a hlavne nas tym. Tj si to rad pozrem.
Nuz ked som pozeral ameriku bolo mi az zle. Musim len podotknut, ze nas prvy utok je horsi nez stvrtym. Treba zlepsit troska obranu a zohranost prveho utoku, alebo to tam troska poprehadzovat inac nevim nevim
Ale aj tak ma najviac pobavilo nemecko vs cesko Kto si podal na nemcov je kurwa v baliku