Skús i kúpiť najskôr ten šampón v sáčku je n aňomnapísané že sa uplne zmyje do 4-8 umytí a fakt to tak je . Aspoň zitíš či ti tá farba aide a aknnie tak sa ti po pár umytiach nebude nič vidno
to ako ja pred pár rokmi som začínala šamponom, potom som si dala čiernu, tá mi odrástla, potom som si dávala samé tmavé farby ( predtým som bola blond origi) a aj ked mi tmavá vyrástla vlasy boli tmavé .. uz tri roky sa pokúšam dostať na blond, ale tu je ten problém že farbit dredy nie je tiež bohviečo, a jediná farba ktorá mi viditeľne chytá je ryšavá / červená :/ ale odbočila som, len si dávaj pozor akú farbu (ozajstnú ) si dáš lebo potom je ťažko sa dostať z tej farby na pôvodnu ( ak ide o tmavšiu)
ja chodievam na sampon..ku kadernicke, ten vydrzi o nieco dlhsie ako ten z obchodu, a samozrejme nici menej vlasy ako farba... davam si ho skor pre taku lesklost a zvyraznenie
Podla mňa ak si si ešte nikdy nefarbila vlasy tak najskôr vyskúšaj šampón a ak sa ti to bude páčiť, budeš spokojná a budeš chcieť mať takú farbu dlhšie na vlasoch tak vyskúšaj aj farbu..Ale potom si to budeš musieť stále farbiť alebo budeš chodiť s vyrastenými vlasmi a to sa mne osobne nepáči
Ja som skúšala čiernu na tmavohnedé vlasy... Najskôr takú tú zmývateľnú vec v sáčku, ale to ani nechytilo. Teraz som si dala niečo dlhodobejšie, ale stále vymývateľné a čo som si zatiaľ raz odvtedy umývala vlasy, mám pocit že ešte pár umytí a po farbe nebude ani stopa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
zmyje sa ti viac ako farba, ale nezmyje sa 100% ako slubuje na krabicke..
farba sa zmyje tiez, ale menej ako sampon.. ale nerataj s tym ze najdes nezmyvaciu farbu, najma ak chces nieco podobneho cervenej..
a ak mas tmavohnede vlasy a das si bledohnedy sampon/farbu tak ti vlasy nezosvetli (spominam v pripade ze by si chcela ist na bledsie)
ak len pokusne, skus najprv ten sampon, zmyje sa viac
ak si si ista tak farbu, hladaj bez amoniaku