mám modro bielu, ale ako teplú farbu by som si učite nevyberal červenú i keď zahreje, skôr marhuľkovú, alebo niečo na ten oranžový štýl dozdobil by som to ako u nás
najkrajšiu na svete mám fialovo -žltú... a fialová je náádherná taká ozajstná fialová tmavá a žltá je taká ostrá citrónová ale nie vyblednutá.... úžasný kontrast
ja mám strop a dve steny oproti sebe zelené, dve oproti sebe biele.. a dvere mám v tej bielej stene tak sú tiež zelené nech je sranda a časť bielej steny, na ktorej mám plagáty som si pomaľovala sama temperami, rôznymi farbami..
@luthien je to robené pomocou šablón, len priložíš, pretrieš a máš. Čo nevyšlo som dorobil pomocou štetca. Myslím, že sa dajú niekde aj kúpiť, domáca výroba je tiež možná, ale pri detailoch sa narobíš ako nik.
@chocolate1 nj ... ale trvalo dlho kym som presvedcil rodicov ... nakoniec mi ju vyfarbili na cierno a boli aj oni prekvapeni (paci sa im to s tou sivou to ladi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
no i tak si vydobyjem hráškovo zelenú so sýto-fialovou
hneda..
Alebo este nad zltou...?
ja ju mám takejto farby a nesmierne mi to vyhovuje
@sweetstar take vajcia máme doma
a raz budem mat modre
nie to su take dekoračné na veľkú noc
u otca krásnu modrú, ktorú som sama maľovala
ja mám strop a dve steny oproti sebe zelené, dve oproti sebe biele.. a dvere mám v tej bielej stene tak sú tiež zelené nech je sranda a časť bielej steny, na ktorej mám plagáty som si pomaľovala sama temperami, rôznymi farbami..
Čo už.