toto nebude bežne predávaná drogériová značka (aspoň mi to tak príde, že tie bývajú viac do hneda alebo potom do ryšava, ale možno sa mýlim). treba sa poobzerať po punk/metal/rock (e-)shopoch, medzi známe značky patrí napr. directions. len pokiaľ viem, tieto výrazné farby sa vyrábajú len ako semipermanentné.
@neoriginalna aj ja pouzivam wellaton krasne mi chytala (v albume mam fotku) , ale naposledy mi vydrzala tyzden (ach) , odvtedy som skoro blondava ... (ach)
no žiadna pokial budeš davat na hnede vlasy, musis ich mať najprv aspon premelírované na blond a potom možeš kúpiť nejakú farbu, teraz som zbadala konečne aj u nás v obchodoch od loreal myslim ze preference a tam je taká úplne žiarivá červená..
@neoriginalna neviem , ja som usudila ze v lete nemá zmysel farbit lebo ja stale kazde 3-4 mesiace zosvetlim na blond a dam na to cervenu aby svietila .. a v lete sa mi to za menej ako tyzden vymyje .. ale ty mas bohovskú tu farbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a vyzerala dosť podobne