Zafarbila som si vlasy na hnedu. Bola to sladka bruneta. Potom na oriškovo hnedu a začala mi ta farba blednut a teraz mam ryšave vlasy na slnku. Chcela by som tmavohnede až do čierna viete mi nejaku dobru farbu poradit?
od Loreal mas skoro vsetky dobre ale asi naj je ta Preferance ci jak sa to vola ale je aj dost draha ale niekedy mavam stastie a najdem mega zlavu ze stoji dve eura tak skus pokukat po obchodoch
@1 aj @2 majú pravdu, tie tmavohnedé chytajú tak do čierna až, potom sa to ale vymyje po 1-2 mesiacoch na tmavohnedú, alebo Garnier má farbu Olia, myslím že je to 3,0 odieň - jemne čierna .. to budeš mať mesiac čiernu a potom sa ti to vymyje presne do takej akej chceš, keď už si ich chceš farbiť doma, tak určite Garnier alebo Loreal
@ridgeback ved ona chce taku strasne tmavu, len nechapem tej otazke, pri tmavych farbach je to uplne jedno, ktoru si das na hlavu... ak sa pyta na setrnejsiu alebo trvacnejsiu farbu, tak o tom sa mozeme porozpravat, ale "chcem tmavu hnedu" - tak si ju kup... co je na tom. navyse kazdemu sadne nieco ine, ja napriklad nedam dopustit na Syoss a Garnier, kamoska zas len LOreal...
@kitty7 tak keď si dá aj čiernu tak sa jej vymyje do veľmi tmavej a nemyslím, že je jedno ktorú si dá, myslím si, že je dôležité zvoliť aj nejakú menej agresívnu, keď si ich už chce farbiť doma. Ja si myslím, že všetko od Schwarzkopf sú zlé, a na Syoss som tiež nepočul chvály, hlavne na šedivé vlasy nechytá dobre ..
@ridgeback ved vravim, ze ak sa chceme bavit o kvalite farby, tak sa mozeme, ja jej viem poradit, ktora farba je menej agresivna, ale kedze viem, ze kazdemu vyhovuje nieco ine, tak je z mojho hladiska zbytocne jej vraviet napr. kup si Garnier, to je super farba... o mesiac mi ju otrieska o hlavu, ze sa jej vymyla... no ano, lebo nie je taka agresivna ako napr. Palette farby.
Syoss su velmi setrne farby, preto tak slabo chytaju. ale toto su veci, ktore zavisia aj od pouzivanej vlasovej kozmetiky, ked mas vlasy plne silikonov, tak ti nic poriadne na hlave drzat nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
inak take tmave farby sa hodia naozaj malokomu, tak si to dobre rozmysli
Syoss su velmi setrne farby, preto tak slabo chytaju. ale toto su veci, ktore zavisia aj od pouzivanej vlasovej kozmetiky, ked mas vlasy plne silikonov, tak ti nic poriadne na hlave drzat nebude...